Blogin takana

Blogin takaa löytyy temperamenttinen, hassutteleva, eläinrakas, luova ja hieman herkkäkin bloggaaja. Ulkokuorelta monesti ujo, mutta suojeluvaistoinen tyyppi, joka rakastaa ottaa klassisia instagram kuvia. Haluan päästä tekemään elämässä luovia asioita niin työssä, kuin vapaa-ajalla. Rakastan kameran edessä olemista ja valokuvaamista, sen myötä myös tämä blogi on saanut alkunsa.

Kosmetiikan lisäksi olen koukussa Espresso Housen Chai latteen, joka pelastaa päivän kuin päivän. Olen täydestä sydämestä sunnuntaifani ja vapaapäivinä pyhitän sen sängyssä makoilulla, rennolla kotiasulla (joka ei olisi yhtään kuvattavaksi sopiva) ja netflixille -unohtamatta sen hetken mieliteon herkkuja.

Blogillani haluan innostaa muita sisustus, muoti, kauneus ja lifestyle tyylisillä postauksilla. Haluan myös kehittää itseäni ja blogin kirjoittamisessa on monta osa-aluetta jonka vuoksi tästä on tullut hyvin tärkeä harrastus. Blogin pitämisessä yhdistyy monet intohimot, ja toivon juuri sinun saavan postauksista inspiraatiota arkeen!OLYMPUS DIGITAL CAMERA-Ninni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s