Pienen laukun sisältö

Pidemmän aikaa olen rakastanut katsoa youtubesta -what is in my back, videoita. Tykkään ihastella muiden laukkuja ja millaisia laukkuvalintoja ihmiset tekee arkeen. Myöskin näistä videoista saa inspiraatiota, miten järjestellä laukku ja mitä kannattaa kantaa mukanaan arkipäiväisen laukun sisällä.

Vielä muutama vuosi sitten kamppailin laukun sisällön kanssa, tai enemmänkin sisällön järjestyksen kanssa. Käytin arkisessa käytössä kahta erilaista laukkua. Oli perus pikkulaukku ja reppu, niiden käyttö meni fiiliksen mukaan ja tavaroiden eessun taassun heitteleminen oli turhauttavaa.

Täytyi erikseen siirtää huulipunia, silmätipat ja paljon muuta sälää. Puhumattakaan siitä työmaasta mikä piti penkoa laukun pohjaan asti, löytääksen pienen asian laukun sisältä. Jossain vaiheessa tein hyvinkin olennaisen oivalluksen miten pitää laukun/repun sisältö siistinä ja pienet tavarat ovat aina samassa paikassa, vaikka laukkua vaihtaisikin.Pienen_laukun_sisalto_1Pienen_laukun_sisalto_2Oma lemppari laukku on ihana maikkelini, jonka ostin alkuvuodesta hyvin etukäteis synttärilahjana itselleni. Asu kuin asu, tän saa aina mätsäämään ja sehän kertoo hyvän laukun värivalinnan suhteen, myös yhtenäisestä vaatekaapista.

Ammattikoulun jälkeen en ole omistanut isoa laukkua, koska normaalissa arjessa sitä en tarvitse. En muuten koe tarvitsevani isompaa laukkua, kuin läppärin mukaan ottaessa olisi näppärää olla joku nätti laukku. Mutta ehkä tulevaisuudessa isommalle laukulle tulee tarvetta enemmän, ja silloin se tulee hommattuakin.

Maikkelin tultua jäi repun käyttö pois ja jopa myös unohtunut, vaikka sillä saisikin kivaa vaihtelua asuihin. Maikkeli on luottokaveri ja siitä on tullut pidettyä hyvin huolta ja yksi niistä on sisällön pitäminen järjestyksessä, jolloin laukkua ei tarvitse kaivaa pohjaan asti joka kerta etsiessään jotain.

Oivallus mikä muutti laukku elämää oli laukun sisään sopiva pussukka. Poikaystäväni monesti nauraakin -kuinka pussin sisällä on toinen pussi. Mutta käteväähän tämä on, kun kaikki irtaimistotavara löytyy pienemmästä pussista, eikä pitkin poikin pienenkin laukun sisältä. Tämän pikku pussin sisällä on kaikki ready to go tarvikkeet. Ja tätä pussia tulee ihan aina kannettua mukana!Pienen_laukun_sisalto_3Pienen_laukun_sisalto_4

Pussin sisältö

Täytyy myöntää, kun avasin pussin nauratti hieman tämä oma tarpeellisuus mitä kantaa mukanaan, mutta laukun sisältöhän on omistajansa näköinen?

Tällä hetkellä pussista löytyy yhdeksän erilaista huulituotetta. On kolme huulirasvaa -yksi on spf suojattu, yksi kiiltomainen ja yksi väriä tuova huulirasva. Näitäkin siis eritilanteeseen sopivia löytyy!

Kaksi erisävyistä huultenrajauskynää, yksi huulipunan pohjustusvoide, kaksi erisävyistä huulipunaa ja yksi huulikiilto. Täytyy myöntää, että huulituotteita on hieman kerääntynyt sen mukaan, minkä sävyiset huulet on sinä päivänä tuntunut täydelliseltä ja edelliset huulituotteet jääneet pussukkaan.

Pussin sisältä löytyy myös aikaisemmin mainitsemani silmätipat ja tottakai aina täytyy olla yksi käsivoide. Kosmetiikkaan liittyvää löytyy myöskin blotting papers paketti, (joka oli kuvienottohetkellä eksynyt tielle tietämättömille) jolla saa meikin fiksattua helposti ja hygieenisesti. Vinkki kaikille, joilla rasvoittuva iho ja päivän aikana haluaa saada ylimääräisen kiillon kasvoilta pois. Myöskään rasvoittuvan ihon päälle ei kannata tuputtaa lisää puuteria, vaan nimenomaan painella kasvoja hellästi paperilla.Pienen_laukun_sisalto_5Pienen_laukun_sisalto_6Pienen_laukun_sisalto_7Pienen_laukun_sisalto_4Myöskin uusimpia oivalluksia, miten pysyä raikkaana koko päivän, on Kicksistä ostettu pieni hajuvesipullo, jonka pystyy täyttämään lemppari hajuvedestään täyteen. Monet kantaa isoa hajuvesipulloa, joka ensinnäkin vie tilaa todella paljon ja helposti rikkoutuu, tai vuotaa laukun sisälle. Tämä tuote on ehdottomasti sijoittamisen arvoinen (maksoi Kickisllä 10€)!

Sivutaskusta löytyy rakkolaastareita, jotka tuli hankittua Viron reissulle ja sitä kautta jäi oivallukseksi pitää jonkin näköisiä laastareita aina mukana. Tähän olisi hyvä lisätä muutama normaali laastarikin mukaan. Laastareiden lisäksi sivutaskusta löytyy aina tampooni kätkö! Näitä tulee kätkettyä joka paikkaan, taskuihin, pussukkaan, sivutaskuihin ja minne ties!Pienen_laukun_sisalto_9Pienen_laukun_sisalto_10Pienen_laukun_sisalto_11Muuten laukusta löytyy ilman pussukoita ja sivutaskuja, kotiavaimet, pieni käsidesipullo, lompakko, välillä auton avaimet ja setting spray, josta täydellinen matkakoko on tämä Isadora!

Laukun omasta sivutaskusta löytyy puhelimen näytön puhdistuspyyhkeitä ja vielä käsien puhdistuspyyhkeitä.  Tykkään pitää sivutaskun mahdollisimman tyhjänä, ohuen kankaan takia. Myöskin kaikki oleellisen tärkeä löytyy sijoitettuna jo pikku pussukasta. Puhdituspyyhkeet haluan pitää helposti käden ulottuvilla ja siksi ne ovat heti laukun omassa sivutaskussa.

Minkälaisia oivalluksia te ootte tehneet laukun sisällön kanssa?

-Ninni


3 thoughts on “Pienen laukun sisältö

  1. What is in my back = mitä selässäni on

    What is in my bag = mitä laukussani on

    En tiedä kirjoittavatko YouTubessa back, kun tarkoitetaan bag.

    Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: Miksi ostaa itselleen lahjoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s