Joka asuun sopivat housut

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHellou!

Mikä on ihanempaa, kuin omistaa vaatekaapissa housut jotka ei ikinä petä? Housut jotka sopivat asuun kuin asuun ja kaiken lisäksi on päällä älyttömän mukavat. Ja ei honey nyt en huijaa, olisin valmis pukemaan nämä kyseiset housut joka päivä jalkaan, mutta sääntö numero ykkösen takia en viitsi.

Kyseinen sääntöhän on siis -älä pue samaa vaatetta montaa päivää putkeen, koska se ei ole coolia ja samalla et kuluta tätä vaatetta liika.

Hassua on se, että oon aina ollut mustien farkkujen/housujen suurkuluttaja, mutten aikaisemmin ollut vielä omistanut yhtään revittyjä kappaleita. Nämäkin on niin yksinkertaiset, mutta omalla tapaa silti niin siistit. Tästäkin asusta tuli helposti paljon mielenkiintoisempi, kuin perus housuilla.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki House Of Brandon/ T-paita New Yorker/ Farkut Nelly/ Kengät Kookenkä

Olin oikeasti innoissani, kun elokuun lopussa sai jo pukea syystakin niskaan. Enitenhän iloitsin vaan senkin takia, koska onhan tää takki nyt syötävän suloinen ja keltainen. Syksy on jo pitkällä ja nyt on jo saanu hifistellä kynttilöitä, lämpimiä neuleita ja kumisaappaita. Oonko ainut joka on ihan fiiliksistä näistä pienistä jutuista?

-Ninni


One thought on “Joka asuun sopivat housut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s