7x mitä koti merkitsee

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA💛 Kotiin on aina turvallista mennä, siellä saa hengähtää pitkän päivän jälkeen ja tehdä rakastamiaan asioita rauhassa, kuten neuloa, lukea kirjaa, tai kirjoittaa blogia ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä.

💛 Siitä ei halua päästää irti, oli sitten sijainnin, ulkonäön, valoisuuden, täydellisen sisustuksen tai jonkin muun konkreettisen asian takia, ajatuskin kodin luopumisesta on kamalaa.

💛 Koti on kuin oma kupla, siellä ei arempikaan ihminen tunne oloaan turvattomaksi, vaikka ovessa olisikin ketjulukko.

💛 Tunnet sen kuin omat taskusi, vaikka ne sakset onkin taas hukassa, muistat rutiinisesti missä kohtaa niiden pitäisi siellä laatikossa sijaita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA💛 Kotia hehkuttaa mieluusti muille, vaikkei olisikaan sisustaja henkinen ihminen niin silti oma koti on aina paras koti. Siitä haluaa pitää huolta siisteyden puolesta ja myös yleisenkunnon takia.

💛 Sinne haluaa luoda paljon hyviä muistoja rakkaimpien kanssa. Ihania illanistujaisia, pitkiä keskusteluhetkiä ystävien kanssa, leffailtoja rakkaan kainalossa ja vauhdikkaita hetkiä lemmikkien kanssa.

💛 Kotona on myös tärkeää muistaa nauttia olla yksin. Vaikken itse tykkää monestikkaan täydestä hiljaisuudesta on yksin oleminen kotona ihanaa ja varsinkin silloin kun to do -lista on tehty ja saa vain olla.

Kommentoi alas -mitä asioita koti merkitsee just sulle?

-Ninni


4 thoughts on “7x mitä koti merkitsee

  1. Ihana postaus ❤ koti on mulle se paikka, missä mulla on valta. Kotona mä voin tehdä, mitä haluan, tehdä mun kodista just sellaisen, kuin itse haluan. Mun koti on just mun ikioma, kaikki muut ovat vain kylässä. Oon asunut yksin omassa kodissani vasta vuoden, ja välillä on hassua katsella ympärilleen ja ajatella, että kaikki tämä, sisustus ja taavaroiden paikat ja kaikki ovat mun päättämiä ja mun jäljiltä. Aika siistiä 😀

    Liked by 1 henkilö

    1. Ihana! Niin se on ja se tunne on vaan niin ihana 💛 Ja juuri tuo, että itsellä on se valta, kukaan muu ei voi sanoo miten sun kotona asioiden pitäis olla! 🙆🏼‍♀️

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s