Kuvien muokkaus preseteillä

Hellou!

Kuinka moni teistä näki jo instagramissa hehkutuksen ihanan Linda Ekrothin julkaisemista preseteistä? Voin rehellisesti sanoa innostuneeni, kuin pieni lapsi karkkikaupassa, kun katsoin Lindan videon jossa hän kertoi tästä työstä.

Olin ensinnäkin niin onnellinen hänen puolestaan, koska olen seurannut hänen työtään jo jonkin aikaa ja Linda on ehdottomasti yksi isoin inspiraation lähteistä tällä hetkellä. Musta on ihanaa nähdä jonkun kasvoilla onni omasta työstään ja onnistumisistaan, myöskin koska sosiaalinen media osaa olla samaan aikaan todella raju, niin kaikki ihanat kommentit ja tsempit on aina pelastus päivälle.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMulla on pitkän aikaan ollut hirveät kamppailut kuvanmuokkauksen suhteen. Ensiksi vanha läppärini vääristi valoituksia mikä taas teki puhelimen näytölle rajun eron. Myöskään en ollut vielä löytänyt täydellistä kuvanmuokkausohjelmaa, kuin vasta muutamia kuukausia takaperin panostettuani Lightroomin jäsenyyteen.

Nämä Lindan tekemät erilaiset filtterit pelastaa vielä tämän laiskemman muokkaajan kuvat. Sanon rehellisesti, etten ole jaksanut tutustua muuta kuin perus hienosäätöihin, mutta pitkään niistä on puuttunut se kaipaamani viba ja vihdoin tämä blondi pelastui!

Kuten ylemmästä jälkeen kuvasta näkee, kuinka filtteri tuo kuvaan täydellisen viimeistelyn. Ylempää kuvaa ei ole vielä muokattu ollenkaan, keskimmäisessä kuvaa on rajattu ja viimeisenä on VIBRANCE filtteri ja sitä hienosäädetty kuvan mukaisesti. Näitä filttereitä on 11, mutta tästä VIBRANCE:sta on ehdottomasti kuoriutunut mun yksi lemppareista, jota käytin ensimmäistä kertaa itseruskettava postauksessa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHyvä kuvanmuokkaus tekee kuvalle ja myöskin kuvaajalle oikeutta. Puolisoni näkee suurta vaivaa ottaakseen kuvia ja on ihanaa saada vihdoista viimein kuville täydellinen viimeistely.

-Ninni


One thought on “Kuvien muokkaus preseteillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s