Täydellinen rusketus ilman aurinkoa

Hellou!

Edellisessä postauksessa hieman vihjailinkin tämän hetkisestä rusketuksesta ja siitä, ettei se ole läheskään kokonaan auringosta tullut. Snäppikansa sai eilenkin hyvää tietoa tarkemmin näistä seuraavista tuotteista, jotka on tehnyt mun kropasta kesäisemmän.

Mulla ei ole mitään aikaisempaa kokemusta itseruskettavista ja sen takia ensimmäinen kokeilukerta jännitti ihan älyttömästi. Tilasin Cocopandalta (ei yhteistyö) Cocoa Brown merkkistä moussemaista itseruskettavaa joiden suosituksiin törmäsin muutaman vloggaajan/bloggaajan sivuilla. Cocopandalla on koko kesän ollut älyttömän hyviä tarjouksia ja tämä itseruskettava oli tarjoushinnalla 9€ ja siihen tarjoukseen päätin tarttua -eihän siinä olisi hävittävää (muutakuin pahimmassa tapauksessa oranssihtava, tai barbimainen rusketus.) OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERARusketuksesta täydellisemmän saa Cocoa Brownin omalla Tough Stuff nimisellä vartalonkuorinnalla, jota käytetään vuorokausi ennen rusketuksen levittämistä. Samalla kuorinnalla saadaan myös itseruskettava pois ennen uuden laittamista ja tämä todellakin toimii. Tällä hetkellä olen laittanut kolme kertaa rusketusta, joista viimeisin oli eilen.

Kuorinnan tein lauantaina päivällä, jolloin ihosta huomasi heti kuinka loput itseruskettavat lähti pois. Vaikka jalat näyttikin melkein yhtä kalkkunoilta kuin viime postauksessa oli hyvä huomata, ettei itseruskettava jämähdä ihoon, vaan tarvittaessa rusketuksen saa kuorittua iholta.OLYMPUS DIGITAL CAMERAItseruskettava oli helppo levittää mousse koostumuksen ansiosta, tähän on vinkkinä antaa maltti on valttia. Kannattaa pieni nökäre kerrallaan laittaa levitykseen tarkoitetulle hanskalle ja lähteä sillä tarkasti kohta kohdalta levittämään.

Raidat saat aikaiseksi ja epätasaisen tuloksen jos levitysvaiheessa ei ole hieronut moussea tasaisesti jokaisesta kohdasta. Joten kiireessä tätä ei pidä missään nimessä tehdä, ellei ole kokeneempi rusketuksen levittäjä. Levityksen jälkeen saat päättää itse pidätkö tunnin, kaksi vai kolme tuntia itserusketusta ennen sen pesemistä suihkussa pois. Alkuun pidin tunnin ja nyt viimeisellä kerralla kolme tuntia, tällöin näkee hieman paremmin miten juuri sinun iholle väri tarttuu.

Itseruskettava suositellaan kuorimaan pois 5-7 päivän kuluttua ennen uuden laittamista, jolloin suurin päivetys on suihkussa lähtenyt iholta. Päivetys lähtee tasaisesti, eikä laikkuja synny suihkujen jälkeen, tai edes hikoillessa.

En ole hirveästi muihin itseruskettaviin tutustunut, mutta tämä oli saanut kehuja hajuttomuudesta. Mousse ei haise levityksen aikana, eikä myöskään iholla. Siitä päästäänkin seuraavaan täydentävään tuotteeseen.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATilauksen yhteydessä suositelluksi tuotteeksi ilmestyi kasvoille ja vartalolle tarkoitettu itseruskettavat liinat -Self tanning wipes. Tässä pakkauksessa on 20 liinaa, jotka kooltaan ovat todella isoja ja valkoisia! Haha, ennen avaamista kuvittelin näiden olevan moussen tavoin väriltään ruskeita. Liinoilla on siis esimerkiksi matkoilla helppo ylläpitää päivetystä, tai korjata mahdollisia virhekohtia.

Ideana täydellinen, mutta tämä liinapaketti jäi viimeiseksi. Kokeilin tuotetta ensimmäistä kertaa eilen, kun kädestä oli jäänyt pieni kohta virheelliseksi ja myöskin tasoitin sormien sivuja. Tuote tuoksui liinasta hyvälle, mutta jopa tälläkin hetkellä itseruskettava tuoksuu todella erikoiselta sormissa. Tätä en missään nimessä menisi levittämään naamaan, jos tuoksu jää näin voimakkaasti jopa vuorokauden päästäkin haisemaan.

Kommentoi tohon alas onko sulla kokemuksia itseruskettavista, vai otatko mielummin rusketuksen suoraan auringosta? Jos et seuraa mua vielä snapchatissa niin löydät mun stooryt ninni.juutinen -toivon löytäväni just sut sieltä!

-Ninni


3 thoughts on “Täydellinen rusketus ilman aurinkoa

  1. Päivitysilmoitus: Kuvien muokkaus preseteillä |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s