Inspiraatiota sun summer bucket listaan

Vaikka nyt mennäänkin jo heinäkuussa, niin eikös kesä olekkin vasta aluillaan? Mulla alkoi loma ja nyt on aikaa tehdä mitä ikinä sielu sietää. Oon kirjannut kesän alussa itselleni pienen summer bucket listan ja mulle tuli mieleen, että ootko sä jo tehnyt omasi?

Kesäisin blogeissa pyörii summer bucket lista postauksia ja nyt teen poikkeuksen tähän monen bloggaajan postaukseen. Sen sijaan, että lukisit mun turhan päiväisiä pölötyksiä kesäsuunnitelmista, haluun auttaa listamaan sun tämän kesän menoja!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHulluttele -tee jotain mistä erityisesti tulet muistamaan tämän kesän. Hyppää kylmään järveen, mene festareilla benjihyppy, valvo kesäyö katsoen kuinka aurinko nousee, syö litra jäätelöä yksin.

Matkusta -jos budjetti ei veny ulkomaille asti, niin Suomen kesä on se mistä kuuluukin nauttia. Täällä on niin paljon kauniita paikkoja ja maisemia, joista riittää ihailtavaa koko kesälle. Ota mukaan parhaat kaverit, puoliso, tai lähde itsenäisesti tien päälle road tripille.

Uudista itseäsi -etkö ookkin ansainnut spahetken? Ihanan rentouttava kasvohoito, tai entäs käynti kampaajalle? Mulle on tullut nyt pieni nenäkoru kuume ja saa nähdä mitä tää kesä tuo tullessaan!

Syö kesän herkkuja -tuoreet mansikat ja rouskuvat herneet, niistä on kesät tehty. Unohtamatta jätskikiskan tuhteja jäätelöitä ja yön pikkutuntien snäkärikäyntejä.

Heitä ennakkoluulot pois -älä himmaa menoa ennakkoluulojen takia! Me suomalaiset ollaan vähän turhan jöröö kansaa, mutta pikkuhiljaa ollaan alettu rikkoo sitä jäätä. Ollaan avoimia niille pikkusillekkin asioille, alotetaan edes tämän kesän kohdalla. En oo koskaan tykännyt koripallosta, mutta nyt sitä ollaankin käyty pelaamassa muutamaan otteeseen puolison kanssa!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Stadium/ Treenitrikoot Nelly/ Sukat Stadium/ Kengät Stadium/ Lippis Prisma

Astu lähemmäksi tavoitteitasi -mikään ei tuu eteen ilman sen asian eteen ahertamista. Ole valmis tekemään haaveittesi eteen töitä, koska kivisen tien jälkeen saavutukset tuntuvat suuremmilta.

Rakasta & rakastu -sinkku, tai ei niin muista rakastaa läheisiäsi, kuin myös itseäsi. Jos et ole vielä löytänyt sitä tyyppiä vierellesi niin rakastu, vaikka viimeistään hankkimalla koiranpennun vierellesi kulkemaan monet vuodet!

Yllätä tuttu & tuntematon -tää on mikä meidän kaikkien pitäisi muistaa ympäri vuoden. Yllätä sun läheinen pienellä, tai isommalla teolla, just semmosella jutulla mistä varmasti ilahtuu. Tuntemattomia on helppo yllättää kehumalla, tai edes pitämällä sitä ovea auki ruuhkassa.

Sano kiitos kesälle -ollaan onnellisia, kun kesä on täällä sateisina ja aurinkoisina päivinä. Saadaan pukea ihania vaatteita päälle, nauttia valosta ja ihanista festareista!

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s