Kosmetiikan kirous

Tämä postaus sisältää affiliate-linkkejä

Hellou kaikki kosmetiikan käyttäjät! Nyt ensimmäinen kiperä kysymys tulee siinä pystytkö samaistumaan seuraaviin kohtiin. Oon laittanut merkille, kuinka jokainen kerta jonkun tuotteen loppuessa se tulee todella huonolla hetkellä.

Päätät tehdä ihanan meikin juhliin, tai treffeille ja juuri silloin meikkivoide päättää vetää viimeisiään, ja sieltä tuubista puristat kaikin voimin viimeiset pisarat. Tietysti olet jo viime kerroilla pistänyt merkille, kuinka meikkivoide on loppumassa, mutta koska se ei vielä ole loppunut on turha ostaa vielä uutta purkkia. Lumenen CC meikkivoiteessa on se helppoa, kun yläosan voi leikata auki ja sieltä ottaa siveltimellä viimeisetkin pisarat talteen.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKamppailut meikkivoiteen kanssa on ohi ja meikkaaminen jatkuu. Seuraavaksi kompastutkin siihen, kuinka ripsiväri/puuteri/poskipuna/ ihan mikä tahansa muu tuote ja parhaimmillaan monta tuotetta päättää loppua meikkivoiteen lisäksi. Allekirjoitan niin monta kertaa sen, kuinka kasvorasva, meikkivoide, irtopuuteri ja kulmakarvageeli ovat päättäneet loppua samaan aikaan.

Meikkikaupoille ei ikinä tule lähettyä hakemaan vain sitä yhtä tuotetta, vaan sitä mennään hakemaan samalla puolet meikeistä. Älkää pliis sanoko tämän olevan pelkästään mun kosmetiikan kirous, vai käykö teillekkin useasti näin?OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPitää vielä vinkata tästä Lumenen kosteuttavasta kasvosuihkeesta! Ostin tämän ollessani puolison pikkusiskon kanssa shoppailemassa Sokoksella ja olin pitkään miettinyt kokeilevani tätä. Otin kätevän matkakoon sillä jos petynkin tuotteeseen ei tarvitse keksiä 100ml pullolle käyttöä.

En katunut ostosta yhtään, muuta kuin siinä etten ottanutkaan isoa pulloa! Tällä saa kasvoille niin ihanan fressin tunteen kasvovoiteen alle, tai päivän aikana meikin päälle. Tässä on linkki Elevenin sivuille tuotteeseen, kasvosuihke on itse asiassa vielä alennuksessakin! Ihanan fressiä juhannusta kaikille

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s