Huonoimmat & oudoimmat tapani

Moikka!

Ihan ei kerennyt postaus toukokuulle ja siihen liittyviin postauksiin, jotka voit lukea tästä linkistä ja sitä kautta vielä pääset lukemaan toukokuun kuulumiset! Silti ihanaa kesäkuun ensimmäisiä päiviä, vihdoin kesä on täällä ja merkki siitä on, kun kouluissa alkaa lomat, jäätelötiskeillä on ruuhkaa ja mieli pyörii aurinkoisissa päivissä.

Tätä postausta on jopa mielenkiintoisempaa lukea ja kirjoittaa, kuin niitä positiivisia puolia, nyt mennään suoraan asiaan ja niihin tapoihin, jotka ovat mun huonoimpia ja myös muutama outokin puoli.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJonnekkin lähtiessä hosun aina liikaa, varsinkin jos puolison kanssa pitää lähteä tulee häntä hoputettua enemmän, vaikka itsellä on melkein aina viimeisenä kengät jalassa.

Nälkäkiukku on todellinen ja jonkinlainen välipalapatukka on hyvä löytyä kiireisinä päivinä laukusta. Nälkäkiukku ei hiivi hiljaa, vaan pahimmassa tapauksessa kesken kauppareissun iskee ja kaikki tuntuu romahtavan.

Olen usein huomionkipeä, puolison toinen työ onkin huomioiminen. Rakastan olla sohvalla kainalossa, saada silitystä ja pieniä rakkauden osoituksia.

Mielikuvitus on aivan liian laukkaava ja siksi kaikki pelottavat kauhuleffat jäävät aina leffaa valitessa jonon hännille.

Pohdin liikaa asioita joka alkaa helposti stressaamaan. Iän myötä olen yrittänyt opetella olla välittämättä, koska jos asia ei ole kuolemanvakavaa siitä ei tarvitse stressata ja pohtia päätään jumiin. Asioista on hyvä päästää irti, varsinkin niistä vanhoista joiden pohtimisella ei aiheuta kuin turhaa päänvaivaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAValokuvattavana olemisen myötä (varmasti tapahtunut lapsenakin useaan otteeseen) olen alkanut peilin edessä vääntelemään naamaa. Tällä harjoittelen kuvauskulmia samalla, vaikka monesti pelleilyksi se meneekin. Silti se on rentouttavaa, kun itselleen nauraa edes välillä.

Tästä saan paljon kommenttia puolisolta, kun hiuksia kuivatessa alan flippaamaan. Eli ölisemään, jollain tapaa laulamaan, mutta enemmän vain ylimääräistä heilumista ja ölisemistä. Silti jos joku toinen kuivaa hiuksiani istun kiltisti, kuin puudeli.

Pystyttekö te samaistumaan joihinkin kohtiin, vai omistanko ainostaan nämä luonteenpiirteet? Ihanaa lauantaita tyypit!

Kuvat: Tom Mikael

-Ninni


One thought on “Huonoimmat & oudoimmat tapani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s