Onnistuiko washout värillä kesähiukset

Moikka!

Muistatteko, kun aikanaan tein postauksen jossa kokeilin hopeashampoota hiuksiini? Tätä postausta en siivouksen yhteydessä jättänyt blogiin, mutta tiivistettynä -hiuksiini jotka ovat värjäämättömät ei hopeashampoo tarttunut ollenkaan.

Kaupasta löysin Loreal Paris Colorista Washout värejä jotka olivat 50% alennuksessa ja päätin kokeilla saisinko kesäksi pientä piristystä hiuksiin persikan värisellä värillä. Washout värit ovat uusia ja näitä löytyy tämä kokeilemani viikon kestävä ja myös päivän kestäviä värejä. Päivän kestävät lähtevät ensimmäisellä shampoopesulla ja viikon kestävät 2-3 shampoopesulla.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKaupassa ennen ostamista luin moneen otteeseen tarttuisiko väri luonnonväriseen hiuksiin ja paketissa sanotaan tuotteen tarttuvan vaaleisiin hiuksiin. Siispä innolla aloin testaamaan tuotetta, levittämällä sitä latvoihin liukuvärjäys tekniikalla -jolloin latvoista tulisi kauniisti persikan väriset.

Tuotetta levittäessä väri alkoi näkyä tummemman punaisena ja olin innoissani saadakseni pitkästä aikaa jotain pientä vaihtelua hiuksien väriin. Tuotteen pitää antaa vaikuttaa 15-20 minuuttia, sen jälkeen pestä ja kuivata. Suihkussa huomasin latvoissa olevan väriä, kunnes hiukset kuivatessa väriä ei enää näkynyt.

Jouduin tyytymään kohtaloon, ettei luonnonvärisiin hiuksiin saa väriä ilman kampaamokäyntiä. Auringonpaisteessa hiuksissa näkyi yhdessä kohtaa pienen pieni vivahde, muttei tuote ollut rahansa arvoinen. Ensi kerralla jos hiuksiin haluan jotain vivahdetta on mentävä kampaajalle, mutta toistaiseksi mennään omalla värillä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOnko teillä kokemusta Lorealin washout väreistä, toimiko teillä niin kuin pitäisi vai jouduitteko pettymään?

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s