Jii vaihtui Juuksi

Noniin nyt olisi luvattujen muutosten aika täällä blogissa, kuin somenkin puolella! Ensimmäisenä muutoksena oli oma domain, josta puhuinkin edellisessä postauksessa. Tosiaan en ole ajatellut suurta ulkoasun muutosta, koska olen ulkoasuun nyt todella tyytyväinen. Myöhemmin voi paneutua, jos silmään iskee jokin muu hyvännäköinen teema.

Pidemmän aikaan mielessä on ollut vaihtaa blogin nimi kokonaan Ninni Juutinen, koska muualla somessa nimimerkkini on omalla nimellä – paitsi Facebookissa. Joten haluan tähän selkeyttä, joka helpottaa myös teitä lukijoita niin uusia, kuin myös teitä kultaisia vanhojakin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANinni Jii idea lähti jo nuoruudesta, jolloin tykkäsin tosi paljon maalata ja piirtää. Äitini sanoi, että merkkaisin teokseni Ninni Jii taiteilijanimellä ja sieltä se palasi mieleen, kun kolme vuotta sitten tämän blogin perustin. Nettisivu pysyi aina sukunimeni kanssa, koska ninnijii yhteen näyttäisi vain liian monelta iiltä peräkkäin.

Nyt on jokapuolella yhtenäinen ja simppeli nimi, kuin ulkoasukin. Pieniä muutoksia on vielä tulossa, tämän hetkisen teknisten vikojen takia. Miltä teidän silmään muutokset täällä, kuin Facebookissa näyttää? Jos et vielä ole tykännyt Facebookissa sivusta, tai seuraa instassa niin käy klikkaa ja teet mun päivästä taas paljon paremman ❤

-Ninni


2 thoughts on “Jii vaihtui Juuksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s