Kevään odotusta & Lush paketin arvonta

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Lush*

Moikka!

Odotan todella paljon kevättä, maasta nousevia kukkien nuppuja, puissa pilkistäviä hiiren korvia ja kevät aurinkoa. Kalenterin mukaanhan kevät alkaisi kihta, mutta itse miellän kevään vasta huhtikuussa.

Kevät on aina, kun pääsiäinen on täällä ja pääsiäistä olen aina odottanut synttäreideni takia. Täytyy myöntää, että vielä tässä iässäkin synttärit tuntuu vähän mahanpohjassa, koska en malta odottaa mitä kivaa puolison kanssa keksitään synttäreiden kunniaksi.

Lahjojen jännityksestä olen päässyt iän kanssa ylitse, koska ennen se on ollut se kaikista ihanin juttu. Vaikka sisko ja äite antoikin jo lahjat hieman etukäteen!Samanlainen pikkuinen paketti mulla olisi ilo arpoa teille blogini lukijoille! Sain Lushilta kevään kunniaksi paketin ja nyt joku teistä pääsee jakamaan tätä iloa kanssani. Kauniin tulppaani paketin sisälle on käärittynä kaksi arkeenluksusta tuovaa tuotetta.

45g Dream Cream tästä taivaallisesta vartalovoiteesta olen tehnytkin muutaman postauksen, jotka pääset lukemaan tästä ja tästä linkistä. Saatuani Dream Creamin käyttööni ei kaappiin ole tarvinnut ostaa muita vartalovoiteita ja voitteko uskoa, että tuota rasvaa on vieläkin jäljellä, vaikka kuluttajia on kaksi! Tätä rasvaa on muuten älyttömän hyvä käyttää hartioiden ja selän hieromiseen.120g Snowcloud soap on viimeisiä ripauksia talvelta, koska tätä puhtaan pyykin tuoksuista saippuaa ei enää saakkaan! Lushilla on niin paljon ihania tuotteita, mutta nämä pakkauksettomat saippuapalat mitä heiltä löytää on ehdottomasti yksi luksusasia lisää arkeen.

Tälläiset pienet herkut olisi jollekin onnekkaalle tulossa. Arvon tämän keväisen paketin tasan viikon päästä 23.3, voittajan julkistan perjantaina tulevassa postauksessa ja lähettämällä voittajalle sähköpostia. Kilpailuun on muutama yksinkertainen sääntö.

 • Toivon todella paketin menevän jollekkin lukijalleni ja siksi haluisin kuulla miksi juuri sinä luet blogiani ja mistä aiheista olet tykännyt lukea
 • Jätä kommentoidessa toimiva sähköposti, jota kautta tavoitan voiton osuessa kohdalle

Hirmuisesti kaikille onnea arvontaan ❤

-Ninni


24 thoughts on “Kevään odotusta & Lush paketin arvonta

 1. Luen sun blogia koska tykkään sun tavasta kirjoittaa ja onhan tämä ulkoasultaankin kaunis. 🙂 Tykkään erityisesti näistä sun kauheudenhoitoon liittyvistä postauksista, saan lukea tuotteista jotka on mulle vieraita/oon mietttinyt ostamista, ja tuleehan näistä aina uusia vinkkejä just vaikka ihonhoitoon! 🙂

  Liked by 1 henkilö

 2. Eksyin blogiin instagramin kautta ja oon aikasemmin ollut innoissani sun ihanista ig kuvista! Blogista löytyy lempparilukeminen kosmetiikkapainotteisten postausten luota, mutta sun mukaansatempaava kirjoitustyyli sekä tietty blogin ulkoasu jumittaa mut lukemaan joskus pitemmäksikin aikaa vanhempiakin postauksia niin ettei ajankulua huomaa 😅😍

  Liked by 1 henkilö

 3. Instan kautta minäkin tänne tieni löysin aikoinaan ja onneksi niin. Kirjoitusasu luentevaa ja tekstiä helppo lukea. Ja toki kauniit kuvat houkuttaa aina. Paljon hyviä kosmetiikkavinkkejä löytynyt itselle. Tykkään 🙂

  Liked by 1 henkilö

 4. Eksyin joskus sun blogiin instagramin kautta ja sen jälkeen oon tasaisin väliajoin lukenut postauksia! Lush on mulle vielä ihan uusi tuttavuus, vaikka brändistä paljon hyvää oonkin kuullu, siispä nää tuotteet ois ihan huippu mahdollisuus päästä tutustuun brändiin. Ihania kuvia nämä btw! 🙂

  Liked by 1 henkilö

 5. Tykkään erityisesti blogisi laadukkaista ja inspiroivista kuvista. Sisustuksesta saa ideoita omankin kämpän laittamiseen. (:

  Liked by 1 henkilö

 6. Minäkin löysin blogiisi instan kautta, tykkään lukea kosmetiikka -aiheisia juttuja, mutta myös muuta. Ihanan fressi ulkoasu blogillasi, kauniita kuvia!

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s