Luonnonkaunis vai laitetun kaunis

Oon ihminen joka rakastaa laittautua ja myös meikittä olemistakin. Kotona inhoan olla meikit naamassa varsinkin siivotessa ja sängyn pohjalla sarjaa katsoessa. Kauppaan ei ole tarvetta alkaa meikkaamaan, tai jos nopeasti käyn asioita hoitamassa. Kaupungille, kyläilemään, tai töihin mennessä on ihanaa laittautua, koska siihen on tavallaan syy. Olen aina laittautunut itseäni varten, en koskaan muita miellyttääksen enkä edes puolison takia.

Jokaisella on oma näkemys ja tyyli siihen kuinka käyttää meikkiä ja aivan jokainen aikuinen ihminen päättää omasta meikin käytöstään. Itse ajattelen nuorien puolesta millaisia esikuvia he saavat sosiaalisen median tuomasta paineesta.

Myös miesten kohdalla en ihmettele, että baari-illan jälkeen voi hämmentyä seuralaisestaan, kun meikin alta ei välttämättä pilkota se niin huoliteltu ulkonäkö, vaan juuri se luonnollisuus.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMuutama viikko sitten pääsin toteuttamaan salaisen unelmani ja pääsin taitavan Veeran käsiteltäväksi. Olenkin joskus kertonut haluavani päästä kunnolla meikattavaksi ja nähdä miten se ulkonäkö muuttuu, kun joku taitava meikkaa aivan erilailla.

Täytyy sanoa, että jopa yllätyin Veeran meikkaustaidoista, koska kukaan ei ole koskaan saanut luomiani näyttämään luomivärin kanssa niin fressiltä ja kauniilta! Peiliin katsoessa tokaisinkin, kuinka olisi ihanaa osata näin taitavasti meikata. Enkä ihmettele yhtään heitä jotka tykkäävät meikata, koska jos itse olisin siveltimien kanssa yhtä taitava aivan varmasti laittautuisin enemmän tällä tavoin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKokemus oli aivan mahtava ja oli ihanaa saada mieleinen meikki, vaikken mitään osannut pyytäkkään. Tehtiin samalla tukkaleikkejä ja nyt mulla on hieman otsistakin. Tuo huomattavasti enemmän ryhtiä kiharoiden kanssa, vaikka jätettiin tarpeeksi pitkä jolloin saan kaikki hiukset kiinni ilman pantoja ja pinnejä.

Nyt haluan kuulla kaikista eniten teidän mielipiteen, koska olette nähneet kaikki kuvat joko mun omalla luonnollisella meikillä, tai ilmankin. Puoliso tykkäsi myös meikistä, mutta seuraavana päivänä laittauduttuani huokaisi kuinka tutulta nyt taas näytinkään omana itsenäni!

Kuvat: Tom Mikael

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s