Luksusasiat arjessa

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAArki, mikä erikoisen jännittävä sana. Arki on asia mitä mielestäni ihan liikaa mustamaalataan hirveäksi. Kyllä se arki sieltä vastaan tulee -jokainen on varmasti kuullut kyseisen lauseen eri merkityksissä.

Positiivisuus on asia mitä erityisesti me suomalaiset tarvitsemme, ja mikä ihanempaa on aloittaa positiivinen ajattelu arjen kautta! Me tehdään joka päivä huomaamattakin asioita mistä meidän päivät muodostuu, mutta ne luksusasiat arjessa tekevät sen minkä takia tuota tylsäksi haukuttua aikaa rakastankin.

Suihkun jälkeinen raikkaus hiuksilla ja iholla tuntuu pitkän päivän, tai uneliaan yön jälkeen aina yhtä hyvältä. Kasvonaamiolla kuoritut kasvot, juuri ennen puhtaisiin lakanoihin möyrimistä iltaisin tekee raskaastakin päivästä täydellisen. Aamu tuntuu aina paremmalta aloittaa puhtaassa kodissa, pukiessaan omat lempparivaatteet ja uudet silkkisen tuntuiset sukat.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAYksinkertaisia, mutta ihania asioita jotka tekevät jokaisen päivästä varmasti paremman. Kevään kunniaksi on hyvä piristää mieltä ihanilla ajatuksilla, vaikka auringon näkeminen pitkän talven jälkeen piristää parhaiten!

-Ninni


5 thoughts on “Luksusasiat arjessa

 1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa ♥ Arki on tosi jees (tai jos ei oo ni kannattaa ehkä tehdä asialle jotain). Ite oon nauttinut nyt monta aamua putkeen hyvistä aamupaloista, ja se on vähintään yhtä ihanaa kuin puhtaisiin lakanoihin kömpiminen päivän päätteeksi 😀

  Liked by 1 henkilö

  1. Runsaat aamupalat 👌😍 Mulla tulee liian helposti syötyä aamulla jotain nopeeta, koska en nälkäsenä pysty keskittyy mihinkään 😅 Pitäis olla jotain mitä vois tehdä illalla valmiiksi ja aamulla sais tuoreena laitettua pöytään 🙄

   Tykkää

 2. Voih, tuli ihana fiilis ja sellanen olo kun luki nää ihan perus arjen asiat, että niissä muuten oikeesti on sellanen hyvän mielen lähde ❤ Näihin voi kyllä samaistua täysin!

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s