Koko päivän kestävät kiharat

Moikka!

Yksi pahimmista laiskuuksista on se, etten ikinä jaksa tehdä näille hiuksilleni mitään. Helpointa on vain aamuisin harjata, laittaa ihanaa öljyä latvoihin ja siinä koko paketti päiväksi.

Kiharat ovat kummiskin niin kauniit ja näyttävän näköiset, mutta inhoan ylikaiken sitä työtä -varsinkin tämän pehkokasan kanssa! Mun hiuksissa on jokin kirous sille, kun haluan suorat hiukset ne menevät kiharaan ja kiharat tehdessä ne suoristuvat.

Tähänkin on kyllä vaikuttanut, etten ole pahemmin mitään tuotteita edes lakkaakaan käyttänyt. Nyt päätin panostaa hyviin tuotteisiin ja kokeilla voisiko hiuksissa pysyä koko päivän kiharat.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten syntyy koko päivän kestävät kiharat Biozellin tuotteilla?

Ensimmäiseksi laitan hiuksista suurimman osan ponnarilla nutturalle, jolloin Biozellin lämpösuojasuihkeen suihkuttaminen tavoittaa enemmän hiuksia. Tästä on samalla helpompi lähteä kihartamaan hiuksia pieni osio kerrallaan.

Paksujen hiusten kanssa varsinkin kaiken a ja o on hiusten jakaminen pieniin osioihin. Tällä hetkellä käytössä on suoristusrauta jolla teen kiharia, joten sekin vaikuttaa lopputulokseen paljon millä niitä kiharia tekee. Tämänkin taidon oppii vain tekemällä, mutta otollisinta hiuksille silti on olla ilman lämpökäsittelyjä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKihartamisen jälkeen on suolasuihkeen aika, tämän kanssa kannattaa olla varovainen ettei liikaa suihkuta, jolloin hiuksista tulee kovat. Tyveen suihkuttamalla saa hiuksiin tukea ja tuuheutta, mutta tykkään suihkuttaa ympäri hiuksia jolloin suolasuihke tuo rakennetta.

Suihkuttelun jälkeen puristelen hiuksia kevyesti, jolloin kiharista tulee eläväisen näköiset, eikä liian laitetut kiharat. Tämän jälkeen kuivattelen hiuksia hetken ja viimeistelen ne sopivalla määrällä hiuskiinteellä, eli lakalla.

Lakka ja suolasuihke on suuri tekijä siinä kuinka kovat kiharista tulee, vai saako niistä kauniin ilmavan näköiset. Biozellin hiuskiinteessä on vahva pito joten pikkuisen kerrallaan on hyvä eka kokeilla kuinka paljon omat hiukset lakkaa vaativat.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVielä vinkkaan teille tosi hyvästä kuivashampoosta! Niinkuin alussa mainitsin olevani laiska hiustenlaiton kanssa, olen ollut myös laiska ostaakseni kuivashampoota, koska juuri pestyt hiukset ovat yksi parhain tunne. Teininä muistan, kuinka kaupan hyllyt oli täynnä toinen toistaan huonompia kuivashampoita, jonka takia en ole enää jaksanut etsiä sopivaa.

Ostaessani Biozellin tuotteita päätin kokeilla heidän kuivashampoota. Vapaapäivinä pidän lepopäivää hiusten pesusta, jolloin hiukset saavat levättyä varsinkin näin talvella, kun päänahka on helpommin kuiva. Tämä tuote toimii hyvin, eikä koko pulloa tarvitse tyhjentää saadakseen hiuksista edes hieman paremman näköisiä.

Biozell on myös suomalainen tuote, joten pisteet suomalaisuudelle ja ehdottomasti toimiville tuotteille!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHuomenna onkin ystävänpäivä ja mikä parempaa on hieman laittautua sitä varten mennessään ystävien, tai oman rakkaan kanssa syömään. Onko teillä jotain ystävänpäivä perinteitä mitä yleensä teette? 🙂

-Ninni


One thought on “Koko päivän kestävät kiharat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s