Swiss Clinic vs. Bepanthen silmätipat

Moikka!

Pitkästä aikaa pääsen tekemään kahden tuotteen vertailua, nämä on tuntuneet olevan kysyttyjä ja itseänikin aina kiinnostaa, mikä tuote on jotain toista parempi.

Muutamaan otteeseen oon puhunut, kuinka kuivat silmät vaivaa ja varsinkin näin talvella. Ilmastointi on ollut pahin silmien kuivattaja, myöskin uimisen jälkeinen kloorivesi tekee tehtävänsä ja arjessa joskus ripsiväri alkaa päivän mittaa karista silmiin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASwiss Clinic Red Eye Relief

Aikaisemmin kokeilussa ollut Swiss Clinicin silmätipat tuntui todelliselta pelastukselta silmille. En ollut ajatellut, että niin monet ongelmat saisi kumottua vain silmätipoilla ja niinhän ne sai.

Pullo on kaunis ja ihanan pieni niin peilikaappiin, kuin myös suojauttaa matkalle mukaan. Mukana pulloa pitikin pitää jatkuvasti, koska suositus on laittaa päivän aikana 1-2 tippaa 4 kertaa päivässä. Red Eye Relief tuntui täydelliseltä valinnalta kuiville ja kirveleville silmille.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bepanthen Eye

Siinä missä SwissEye tuntui täydelliseltä, niin näille ei olisi sanaa keksittykkään! Vaikka Swissin tippojen viime käyttökerrasta oli ollut pitkä aika, eron huomasi heti. Bepathenin silmätipat tuntuivat heti paljon voidemaisilta ja parhainta on, ettei näitä tarvitse lisätä pitkin päivää vaan aamulla laitetut tipat voitelevat helposti iltaan asti silmiä!

Vaikka Bepanthenin pullo ei ole yhtä kaunis on se aina apteekissa lähettyviltä, kun taas Swiss Clinicin tipat pitää tilata ja koska haluamme aina ajatella luonnon parasta niin, parhain on hakea lähi apteekista, kuin postittaa!

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s