Täydellisen leveät housut

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEi olisi tämä pillihousujen rakastaja uskonut pukevansa täydellisenä talvipäivänä leveälahkeisia housuja jalkaan. Yksi hienoimmista asioista on oppia tykkäämään uusista asioista ja löytää sitä kautta uutta inspiraatiota pukeutumiseen.

Pukeutumisen suhteen olen pitkään ollut samalla linjalla ja vuosi sitten tulikin ihan ähky siihen, kuinka tuntuu aina näyttävän samalta. Tällä hetkellä vaatteisiin on tullut eri tavalla panostettua ja nimenomaan löytämällä niitä omia juttuja.

Pieni yksinkertainen kaulakoru, erilaiset housut ja mukavat nilkkurit nostavat rennon t-paidan uuteen valoon. Tämmöinen asu on just mua just nyt – rento, yksinkertainen ja naisellinen.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Zara/ T-paita New Yorker/ Housut Gina Tricot/ Kengät H&M/ Korvakorut H&M/ Kaulakoru Wish

-Ninni

Kuvat: Tom Mikael


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s