Joulunpunaisella takilla valoa pimeyteen

Moikka!

Täällä on odotettu lunta kuin nousevaa aurinkoa, niin saataisiin valoa pimeyden keskelle. Snapchatin puolella puhuinkin siitä, kuinka tämä Joulu on ei niin odotettu, mutta tästä tulen vielä kirjoittamaan erikseen postausta. Joulumieltä on joutunut kalastelemaan pienistä ja isoista asioista, mutta nyt löysin ehdottomasti yhden asian mikä tuo pilkettä silmäkulmaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMuutaman vuoden menin samalla harmaalla pitkällä kangastakilla, mistä olette nähneet enemmän ja vähemmänkin asukuvia. Nyt oli hyvä aika ostaa jotain uutta ja värikkäämpää sotkemaan ainaista musta/valko pukeutumista. Olette varmasti asukuvien ja postauksien myötä oppinut siihen, ettei mun vaatekaapista pahemmin värejä löydy niin näistä ostoksista pitää aina hattua nostaa itselleen.

Tästä takista oli myös mustaa, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna ihmettelen etten edes mustaa takkia katsonut. Joulunpunainen väri iski silmiin täydellisesti ja oon kokoaika valmis laittaa tätä päälle, onhan se ihanan värin lisäksi todella lämmin tuulisilla keleillä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Cubus/ Huivi Bik Bok/ Mesh-paita H&M/ Rintsikat H&M/ Housut Cubus/ Kengät H&M/ Korvakorut H&M/ Kaulakorut Wish/ Laukku New Yorker

Taaskin täytyi pussata puolison posket märiksi, kun tuli hyviä kuvia vaikka nopealla tahdilla otettiinkin tuulisen sään ja hirveän nälän takia. Olisi ihana kuulla mitä mieltä olette takista ja varsinkin kun blogissa on tottunut näkemään asukuvissa väritöntä pukeutumista?

Vielä pieni vinkki pikkujoulu pukeutumiseen! Rakastuin tuohon mesh-paitaan mikä on hieman arjen yläpuolella ja sopii yksinkertaisten housujen kaveriksi hyvin. Jos hameen/mekon laittaminen ei innosta kylmällä säällä, niin tällä yläosalla saa tuotua viimeistelyä asuun.

-Ninni

Kuvat: Tom Mikael


One thought on “Joulunpunaisella takilla valoa pimeyteen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s