Miksei minusta tulisi koskaan kasvissyöjää

Moikka!

Välillä on tullut puhetta ruokavaliosta ja somessa olen nostanut hattua jokaiselle joka on jättänyt omasta ruokavaliostaan eläinperäiset tuotteet pois. Tästä oli jossain vaiheessa suuret kohut ja siksi ajattelin kirjoittaa kokemuksista pölyn laskettua.

Lapsesta asti olen ollut nirso ruuan suhteen, mutta näin aikuisiällä olen alkanut rohkaistumaan ja kokeilemaan paljon uutta. Ihaninta on ollut kuinka puoliso on ollut ymmärtäväinen ja avannut myös silmiään, ettei meidän jääkaapista tarvitse löytyä monia erilaisia kinkkuleikkeleitä.

Kannustusta uusien asioiden kokeiluun on puolin ja toisin. Kasvisruuan laittaminen on jäänyt nyt taka-alalle todella paljon ja se on johtunut ihan siitä, kuinka helppoa ja tutumpaa on keksiä lihapitoisia ruokia.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASaatiin muutama kuukausi takaperin nyhtökauraa ja pyöryköitä kotiin testattavaksi ja niitä lähdettiin maistamaan todella avoimin mielin, tästä puhuinkin aikaisemmin snapchatin puolella. Ensimmäisellä puraisulla jo huomasin, ettei nyhtökauraa tulla näkemään enää meidän taloudessa. Se jäi harmittamaan, koska oltiin valmiita korvaamaan nyhtökauralla jauheliha kokonaan.

Haluaisin vähentää liharuokien syömistä, mutta tykkään tiettyjen lihojen mausta ja hyvästä pihvistä niin paljon, etten olisi siitä valmis koskaan kokonaan luopumaan. Myöskin olen aivan koukussa maitoon, jonka puolesta en koskaan pystyisi olla kokonaan vegaani.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAsioihin myös pystyy vaikuttamaan muillakin tavoin kuin kokonaan lihan lopettamisella, vähentäminen on jo paljon ja viikossakin kun tekee edes yhden kasvisruuan, tulee pienistä teoista suuria!

Niinkuin aikaisemmin sanoin, nostan kaikille hattua jotka ovat kasvisruokavaliolla, tulen aina heitä ihannoimaan tässä asiassa. Suosittelen kaikkia kokeilemaan avoimin mielin uusia ruokia ja vaihtelua keittiöön, koska muuten ei tiedä mikä se oma juttu on.

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s