Rennosti istuvat farkut

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHuomaatteko kuinka oon alkanut lipsumaan tyylistäni mustien housujen suhteen? Kesällä ostin valkoiset housut ja niistä tulikin positiivista palautetta ja onhan ne heti freesimmän näköiset jalassa!

Oon pitkään kaivannut farkkuja jotka olisi hieman rennomat jalassa, mutta silti istuisi hyvin vyötäröltä ja takapuolesta. Pitkään aikaan ei löytynyt hyviä farkkuja, kunnes nyt Cubukselta heti sovittamalla rakastuin näihin. Yllätyin myös hinnan suhteen, lempparifarkuista ei oo paha maksaa 40€. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Vero Moda/ Villapaita Bik Bok/ Farkut Cubus/ Kengät Ellos/ Pipo Bik Bok/ Huivi Cubus

Farkkujen lahkeet on suorat ja nilkkapituiset, joten talvella on hyvä olla villasukat, tai hyvät kengät jalassa ettei nilkat palellu. Ihanat pienet yksityiskohdat kruunaa bögät ja muuta en haluakkaan nyt pukea päälle!

Asukuvat on melkeinpä aina ollut mustien housujen kanssa, onko teidän mielestä vaihtelu ollut parempi? 🙂

-Ninni

Kuvat: Tom Mikael


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s