6+1 Netflix lempparia

Moi!

Onko sielläkin tyyppei joilla on viikonloppu ihan vapaa, jollon saa nukkuu vaikka kolmet päikkärit, syödä herkkui ja kattoo netflixii ihan rauhassa? Nautin ihan hirveesti just nyt tästä tunteesta, että saan makaa sängyssä mukavat kotivaatteet päällä ja ottaa kohta kolmannet päikkärit, eikä oo mitään tehtäviä rästissä.

Vapaan viikonlopun kunniaksi ei oo mitään täydellisempää kuin listata omat lemppariohjelmat netflixistä. Yhtenä suurkuluttajana olisi myös vääryys jos en vinkkaisi ja tämän tapaiset postaukset ovat olleet monille mieluisia postauksia. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 lempparisarjaa

Oon todella huono alottaa mitään uusia sarjoja ja saatika katsomaan samaan aikaan montaa erisarjaa. Silti oon löytänyt muutaman mitkä sulatti mun sydämen ja on semmoisia mitä voi katsoo yhä uudestaan ja uudestaan.

How I Met Your Mother rakkautta, huumoria, surua ja onnea. Tää oli ihan mulle tehty sarja, eikä yhtään kyyneltä tullut säästeltyä. Oli sitten oma elämä missä tilanteessa vain niin tästä sarjasta osasi ottaa potkua ja jäädä pohtimaan myös omaa elämää.

Suits hienosti pukeutuneita miehiä, pohtimista ja romantiikkaa. Sarja joka sopii ehdottomasti myös miehille ja niille jotka tykkää pohtia tapauksia. Tän parissa hurahtaa aika nopeasti, kun jaksot jää koukutttaa.

Pako nyt täytyy myöntää etten tätä olis kyllä yksin alkanut katsomaan, mutta silti tästä tuli muutaman jakson jälkeen heti lemppari!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3+1 lempparielokuvaa

Elokuvissa oon ihan hirvee nirso ja monet hyvät leffat on jäänyt katsomatta vain huonon kansikuvan takia. Ensivaikutelma on tosi tärkee ja siksi karsin kansikuvan perusteella haluanko elokuvaa katsoa.

Corpse Bride muutama kiljasu pääsi, kun sattumalta törmäsin mun lapsuuden lempparielokuvaan. Tim Burtonille iso sydän, tämmöiset leffat vaan on niin parhaita!

Shhh en oo siis yhtään kauhuelokuvien ystävä, koska mun mielikuvitus laukkaa niin helposti, enkä uskaltais nukkuu ilman valoja. Silti tää oli semmonen minkä voisin katsoo uudestaan, koska tässä leffassa kiehtoo se että tämmöinen voisi tapahtua. Ei oo yliluonnollisia juttuja vaan puhdasta hulluutta. Varmaan ainut kauhuelokuva, jota tuun koskaan suosittelemaan!

One for the money pelkkää rakkautta päänäyttelijää kohtaan ja tästä tykkäsi puolisokin ihan kympillä! Meidän koti-illan pelastus oli löytää tää leffa ja vihdoinkin semmonen mistä molemmat tykkäs niin paljon.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPS. i love you tää on se elokuva joka laittaa kaikki rakastavat ihmiset huuto itkuun. Olin tosi pieni kun näin tän ekaa kertaa ja siitä kerrasta lähtien enemmän ja enemmän itken tän leffan takia.

Ihanaa viikonloppua jokaiselle vietitte sen sitten töissä, reissussa, tai kotona. Muistakaa nauttia ja myös siitä ensilumestakin mikä saatiin!

-Ninni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s