Kultaisia yksityiskohtia ja kuulumisia

Moikka!

Täällä blogin puolella on nyt ollut vähän hiljasempaa muutaman viikon ja viime viikollakin postausta tuli vasta lauantaina. Tällä hetkellä on pitkä työputki päällä, ettei ylimääräistä aikaa ja jaksamista ole ollut. Samaan aikaan on myös tullut sairasteltua ja se on vienyt ihan kaiken ylimääräisen jaksamisen.

Syksyisin pitää opettella uuteen rytmiin ja varastoida energiaa aina silloinkun voi ja kuviahan mulla teille onkin paljon nähtäväksi, kunhan koneen ääreen kerkeää hengähtämään. Joten tästäkin tuli opittua, että asioita on hyvä tehdä varastoon!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Vero Moda/ Villapaita Ellos/ Housut Drome/ Lasit Wish/ Huivi Cubus/ Kaulakoru H&M/ Kello Ur&Penn

Vielä pitää sairastella yskä loppuun ja jos kohta olisi taas hetken aikaa terve. Sateet on ollu vähän pirullisia, jos oot samanlainen vilukissa kuin minä niin ei auta, vaikka kastumisen jälkeen menisikin heti lämpimään suihkuun.

Toivottavasti teillä on ollut flunssaton syksy, muistakaa pukee lämpimästi, eikä palella pihalla!

Kuvat: Tom Mikael

-Ninni


4 thoughts on “Kultaisia yksityiskohtia ja kuulumisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s