5x itsevarmuutta tuovaa asiaa

Moikka!

Itsevarmuus on asia mikä jokaisen pitää löytää itsestään. Oma mieli pitää tuntea ja tiedostaa milloin jokin asia/tunnetila/paikka tekee sinusta itsevarman.

Aina jos uusi asia tekee itsevarman olon on niitä hyvä kirjoittaa ylös. Oon tehnyt tätä paljon ja käyttänyt hyödyksi, jos edessä on jotain uutta ja jännittävää, niin kuin työhaastattelu, tai uuden ihmisen tapaaminen.

Itsevarmuutta ei taida koskaan olla liikaa, ainakaan meillä ujoimmilla ihmisillä. Pienet asiat on osoittautunut tärkeimmiksi ja nyt kerron teille muutaman tärkeimmän asian millon mulla on hyvä ja itsevarma olo. Toivottavasti löydätte ehkä uusia juttuja, tai voitte kompata näitä samoja kohtia!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPuhtaat hiukset on aina voitto kotiin. Suihkun raikkaus on ihanin tunne joka tuo aina paremman fiiliksen. Tähän samaan voi listata myös puhtaat hampaat ja kaiken perus rutiini puhtauden!

Kasvot ilman epäpuhtauksia. Finneihin ei aina voi vaikuttaa, mutta sileät ja täydellisyyttä hipovat kasvot laittaa aina enemmän hymyn korville. Siksi kasvojen puhdistaminen ja niistä huolehtiminen on tullut tärkeäksi rutiiniksi.

Istuvat vaatteet, ne omat lempparivaatteet joista itse pitää eniten ja kantaa niitä päällään hyvin. Ne ei purista, tai kiristä vaan on just ne omat vaatteet mitkä on itsensä näköiset ja niistä nauttii.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Vero Moda/ Huppari Cubus/ Housut Vila/ Kengät Kirppis/ Reppu New Yorker

Levännyt ja iloinen mieli, ennen mitään tärkeitä tapaamisia ja asioita on ehdottomasti muistettava nukkua kunnolla. Pitkän ja hyvin nukutun yön jälkeen on aina valmiina kaikkeen uuteen avoimin ja iloisin mielin.

Usko aina itseesi. Tässä kohtaan muistutan ruoki hyvää oloa postauksesta, jossa muistutin itsensä kehumista. Unohdetaan kaikki negatiivinen ympäriltä ja keskitytään omaan hyvään olon.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJotkin asiat ovat ulkonäöllisiä ja joskus niitäkin kuuluu korostaa. Pidetään itsemme niin sisältä kuin ulkoa virkeänä niin saadaan koko paketti kasaan!

Tässä on asu mikä on tän syksyn ehdoton lemppari ja mikä komppaa niin hyvin kolmos kohtaa. Vaatteet ei purista, tai hierrä ja tää asukokonaisuus on just mua. Onko teille tullu tänä syksynä jotain ihan lemppariasuja?

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s