Pörröisiä unelmia ja hassua jännitystä

Moikka!

Kuluneen vuoden aikana mua on jännittänyt kaikista eniten se, kun pääsen töihin. Oon kova jännittämään ja tän vuoden alusta oon vaan miettinyt sitä millaista on palata töihin pitkän ajan jälkeen.

Kotona on ihanaa ja voisin aina olla vain meidän kodinhengetär, mutta kotona olemisen tielle on alkanut tulla unelmat. Puolison kanssa meillä on unelma päästä matkustelemaan paljon ja toteuttamaan muitakin yhteisiä kuin myös omia unelmia, siksi nyt tehdään paljon töitä ja säästetään rahaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEka työpäivä alkoi maanantaina ja oon jännittänyt suurimmaksi osaksi ihan turhaan. Uusiin ihmisiin tutustuminen on aina jännittävää, mutta asiakaspalvelu on pitkästä aikaa mukavaa puuhaa ja uuteen työhön tottuu varmasti. Joskus on hyvä lähtee pois mukavuusalueelta ja kokeilla ihan uutta.

Ekan viikon jälkeen voin sanoo työelämän maistuvan paremmin kuin ikinä uskoinkaan. Parhainta on ollut saada niin paljon tukea ja rohkaisua läheisiltä. Edellisestä työpaikasta jäi arvet, mutta niitä ei pidä muistella enää ja koska nyt uusi työ vaikuttaa hyvältä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki New Yorker/ Neuletakki H&M/ Housut Vila/ Kengät H&M/ Kaulakoru Kirppis

Töihin paluusta on ollut paljon hyötyä henkisestikkin. Kotiin on ihana palata töiden jälkeen ja hassuinta on, kun tietää yhteistä aikaa olevan vähemmän puolison kanssa niin jokaisesta hetkestä ottaa paljon enemmän irti.

Taidan olla myös vähän hölmö, kun oon stressannut yhdestä asiasta eniten. Oon nähnyt vähän painajaisuniakin siitä, kun en pääse kotona koko aika siivoamaan! Kotona oon ollut täydessä vastuussa siivoomisesta, koska mun mielestä se on ollut oikein jos toinen käy töissä ja toinen on kotona. Nyt kummiskin siivotaan yhdessä ja onneksi aikaa jää silti niin blogille kuin siivoamiselle!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANyt mennään kohti yhtä pörröisiä unelmia kuin tämä takki! Olisi ihana kuulla onko teillä kokemusta töihin paluusta ja millasta se on ollut? Onko jotain tiettyjä asioita mitä ootte jännittänyt? 🙂

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s