Millainen oli Luonnontieteellinen museo?

Moikka ja syksyistä perjantaita teille!

Instagramin ja snapchatin puolella näkyikin pilkahduksia viime viikonlopun extempore pyörähdyksestä Luonnontieteelliseen museoon. Äiti ja iskä tuli käymään meillä lauantaina ja äitille tulikin ajatus, jos käytäisiin turistina katsomassa paikkaa.

Aikaisemmin oltiin äitin kanssa menossa, mutta oli silloin jo kerennyt mennä kiinni ja ajatus jäi mieleen hautumaan. Nyt päästiin käymään ja oli jopa puolisollekkin ensimmäinen kerta (oon ajatellut kaikkien Helsinkiläisten käyneen täällä!)OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJollakin oudolla tapaa mulla on aina ollut pieni kammo täytettyjä eläimiä kohtaan. Ne näyttää niin eläviltä ja varsinkin isot lehmiä muistuttavat eläimet on pelottavia. Silti joskus on hyvä patistaa itseään hieman mukavuus alueelta pois, ja sillä tästä tulikin ihan unohtumaton reissu!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOli niin paljon pientä ja suurta ihmeteltävää, jolla koko päivän saisi hurahtamaan helposti. Päällimmäiseksi jäi mieleen, kuinka hyvin oli panostettu yksityiskohtiin. Toinen toistaan tarkempia juttuja sai pongattua, mikä toi todella eläväisen kuvan.

Jotain mitä olisi lisäksi jäänyt kaipaamaan olisi ollut, muiden aistien käyttämistä. Ääniä kuului kahdessa kohtaa, mutta sitä olisi hyvinkin voinut olla enemmän. Sammakon kurnutusta, leijonan karjuntaa, oksien rapinaa.

Erilaiset tuoksut olisi ollut myös hauska, koska monesti muistaa miltä jossain tuoksuu. Löydettiin yksi purkki missä oli suon tuoksua ja samantapaisia purkkeja, tai vastaavaa jäi kaipaamaan.

Ja tottakai se tuntoaisti. Suomen luontopuolella oli hirven ja ketunkarvasta tehty palkit mitä pääsi silittää. Tähän ei mulla kyllä uskallus riittänyt, mutta näitä olisi saanut olla ehdottomasti lisää!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIlmastonmuutos asiat oli puhuttavia ja äärettömän tärkeä paikka, missä oli paljon luettavaa ja hienoa oli olla paikka mihkä pysähtyä miettimään ajankohtaisia asioita.

Luonnontieteellinen museo sopii ihan kaikenikäisille, oli niin paljon erilaisia juttuja mitkä kiinnostaa. Kaikkien luiden ja eläimien ympärillä oleva kaunis rakennus kruunasi tämän kokemuksen, ja tottakai hyvä seura!

-Ninni


One thought on “Millainen oli Luonnontieteellinen museo?

  1. Päivitysilmoitus: Blogin salatut kasvot |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s