Onko pandy karkit oikeasti hyviä & 3 vinkkiä herkuttelun vähentämiseen

Lottovoittona löysin Verkkokaupasta Pandy karkkeja, joista olin aikaisemmin vain yhtä makua maistanut. Innolla odotin miten tykkään näistä kahdesta kyseisestä pussista, koska Sura Vikter pussi oli mun makuun täysi kymppi.

Näissä karkeissa kiehtoo sokerittomuus ja ajatus karkin syömisestä ilman morkkista.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKotiin päästyä aukasin heti nämä Soda Shakers ja Salty Kettlebells namipussit. Näitä on ollut vähän hankala löytää ja kaupassa melkein kiljahdin, kun sattumalta löysin näitä.

Oon yleensä ollut aika epävarma tuotteista mitä hehkutetaan todella paljon, että onko ne oikeasti hyviä. Pandy karkeista olin alkuun todella epäileväinen ennen kuin maistoin Sura Vikter pussia, koska monet herkut jotka sisältävät paljon proteiinia maistuvat jauhoiselta.OLYMPUS DIGITAL CAMERAMolemmat pussit olivat näistä hyviä, mutta ei vetänyt vertoja ensimmäiselle pussille. Soda Shaker ei hirveästi maistunut millekkään ja Salty Kettlebells karkeista jäi muutaman syödessä erikoinen maku.

Kummiskin molemmat näistä ylitti odotukset ja ei maistunut pelkälle jauholle. Varmasti tippuu ostoskoriin jatkossakin, koska näitä oli ihana napsia ilman karkkipäivää!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 Vinkkiä herkuttelun vähentämiseen

Ota pieni määrä kerralla – älä osta isoa jumbopussia mikä tulee väkisinkin syötyä. Osta mielummin pieni pussi, tai patukka jolla saa pahimman herkkuhimon kuriin.

Tiedosta milloin herkkua tekee eniten mieli -tuleeko herkkuhimo lempikirjaa lukiessa, sarjaa katsoessa, iltaisin kun on omaa aikaa. Syö iltapala aina, niin et täytä sokerilla mahaasi.OLYMPUS DIGITAL CAMERAÄlä ole liian ankara -jos laittaa liikaa rajoitteita niin silloin herkemmin sortuu. Sovi itsesi kanssa oma herkkupäivä ja syö silloinkin maltilla. Jos ennen herkkupäivää haluat ostaa sen patukan niin liian ankara ei kannata olla, muuten sortuu ostamaan pienen patukan sijaan koko levyn.

Kaikkeen omat rajat ja muistetaan kohtuus kaikessa. Onko teillä jotain hyviä vinkkejä millä pitää herkkuhimo kurissa? 🍬

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s