Finneistä eroon täsmägeelillä

Moikka!

Jos jokin ulkonäköön liittyvä ärsyke pitäisi luokitella, niin se olisi ehdottomasti kasvoihin tulevat finnit. Muistuttelen teitä lukijoita paljon kasvojen puhdistamisesta aamuin ja illoin, jolloin epäpuhtauksia ei pääsisi tulemaan. Silti joskus finnejä tulee, vaikka muistaisi putsata kasvot itselleen sopivilla tuotteilla.

Ennenkuin alettaisiin tekemään pahinta ja puristelemaan finnejä, niin kaapista on hyvä löytyä keino päästä niistä eroon.OLYMPUS DIGITAL CAMERASuomipopeilla mulle tuli leukaan finni, joka enemmän muistutti todella isoa pattia. Kaupasta ei löytynyt samantapaista Clearasilin puikkoa, jolloin tämä Lumenen puikko osui silmiin ja oli hyvä tilaisuus päästä kokeilemaan uutta tuotetta.

Lumenen Nordic Girl sarjasta löytyvä Sport Zap täsmägeeli finneille teki muhun todella suuren vaikutuksen. Nordic Girl sarjan ihonhoitotuotteet ovat erityisesti kehitetty nuorille, mutta täsmägeeli on varmasti yhtä napakka kaikkien iholle! Lisäksi pisteet sarjan tuotteille jotka ovat 100% vegaanisia.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHinta tuntui aluksi suolaiselta maksaa näin pienestä tuubista ~6€. Silti tykkäsin jo heti tuotteen ulkonäöstä mikä on ostamisessa ihanaa, että näinkin pieni tuote miellyttää silmään.

Tuote on nimestä päätellenkin geelimäistä mikä oli parempaa verrattuna Clearasilin puikkoon, josta tulee iholle samalla väriä. Tätä pehmeää täsmägeeliä levitetään ennen nukkumaan menoa hyvin puhdisetulle iholle ja ihan pikkuinen tippa geeliä riittää! OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERALeuassa oleva finni lähti geelin avulla muutamassa päivässä. Sen kokoiseen finniin ajattelin menevän vähintään viikko, jolloin se olisi edes hieman pienempi, mutta tämä pieni purkki kyllä teki koostaan huolimatta todella suuren vaikutuksen.

-Ninni


3 thoughts on “Finneistä eroon täsmägeelillä

  1. Päivitysilmoitus: Parasta Lumenelta |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s