Kesän rennoin asu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATän kesän lemppariasuksi on ehdottomasti noussut midimekko, farkkutakki ja mukavat kengät. Myöskin ne jotka trendejä seuraa, niin tämä on myös kesän yksi trendiasuista.

Tää yhdistelmä on mun mieleen monestakin syystä. Rakastan tätä farkkutakkia todella paljon ja kesällä on ihanaa olla ilman kireitä housuja. Vanhemmat lukijat tietääkin mun olevan pahimmasta päästä oleva vilukissa ja siksi tää asu on joskus pelastus.

Farkkutakki lämmittä niin pienen, kuin isommankin tuulen aikana ja on helppo ottaa pois jos aurinko alkaa porottaa enemmän. En tykkää hirveen lyhkäsistä hameista, tai mekoista ja tää pituus on ihanan naisellinen, ehkä parhaimpia pituuksia mitä mekolla, tai hameellakin voi olla.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKesan_rennoin_asu_9.JPG

Takki Zara/ Mekko H&M/ Aurinkolasit Wish/ Kello Ur&Penn

Oon kovasti odottanut lämpimiä kelejä milloin ensimmäisenä suuntana on hiekkaranta ja auringonotto. Vielä ei ole ollut tarpeeksi lämmintä edes shortseille, tai hameelle. Mukavuus ennen kaikkea, mutta olisi se ihanaa kekkuloida koko kesä kevyillä vaatteilla iltaan saakka.

Toinen tän kesän lemppariasusteena on toiminut villasukat! Aamusin meidän lattia on tosi kylmä, jolloin villasukat on ensimmäisenä mielessä. Toivotaan nyt, että ilmat lämpenee ja voi villasukat jättää hetkeks aikaa sivuun ennen syksyn tulemista.

-Ninni


2 thoughts on “Kesän rennoin asu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s