Täydellinen vartalovoide kesälle

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Lush*

Halusin tehdä teille vielä erikseen postauksen Lushin suositusta Dream Cream rasvasta, joka löysi ikuisen paikan kaapista ja sydämestäni. Aikaisemmin kirjoitin Mielenrauhan kosmetiikka– postauksen ja haluan vielä erikseen nostaa esille tämän unelmarasvan.

Eikö unelma olekkin löytää toimiva, riittoisa ja joka hetkeen sopiva voide? Etsinnät sai loppua ja tästä Dream Cream rasvasta tekee vielä täydellisemmän lisäaineettomuus.OLYMPUS DIGITAL CAMERATällä hetkellä kaikki ostamani ja kokeilemani Lushin tuotteet ovat olleet todella riittoisia niin hiustuotteet, kuin rasvatkin. Joten tämänkään tuotteen riittoisuus ei päässyt yllättämään, mutta sen sijaan tuote itsessään toi pelkkää positiivista.

Miltä kuulostaa vartalovoide joka monien tuntienkin päästä kosteuttaa ihoa? Aika epätodelliselta, mutta jopa kuivat jalat pysyy koko päivän pumpulin pehmeinä ja sileänä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnsimmäisellä kerralla laitoin voidetta reilusti sääriin, jolloin Figaron puskiessa sai sääret tumman karvapeitteen. Joten riittoisuuden salaisuus on siinä, ettei tuotetta pidä laittaa, kuin ihan pikkuisen kerralla ja levittää hyvin. Mielummin eka vähemmän ja lisätä tarvittaessa sormen päällisen kokoinen pisara lisää.OLYMPUS DIGITAL CAMERAMonet muut rasvat on siinä vaiheessa menettänyt tehon, kun kiskot housut jalkaan, tai lakanoiden väliin hypätessä. Kankaiden karheus hieroo rasvan pois iholta ja pian saa taas olla tekemässä koko vartalo rasvauksen.

Pehmeää Dream Cream voidetta levitin jaloille suihkun jälkeen ja annoin hetken kuivahtaa kunnolla ennen pitkien housujen pukemista. Reilun kuuden tunnin jälkeen jalat oli vieläkin yhtä pehmeät, kuin rasvauksen jälkeen.

Ja silloin kun on levittänyt juuri sopivasti rasvaa, niin karvat eivät tartu jalkoihin, eikä tule inhottavan tahmaista ihoa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADream Cream toimii myös hyvin after sun- voiteena. Vaikka aurinko on tänä kesänä ollut vielä harvassa, vähän on saanut ruskettuneille kohdille levitettyä tätä voidetta. Mulla ei ole herkkä iho auringon jälkeen, mutta voide on tuonut ihanaa viilennystä ja varmasti ärtyisämpää ihoa rauhoittaa täydellisesti.

-Ninni


2 thoughts on “Täydellinen vartalovoide kesälle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s