Tilaaminen Wishiltä

Moikka!

Mua oli pitkään kiehtonut Wishiltä tilaaminen ja välillä taas unohdin kokonaan ajatuksen. Nyt pääsin kurkistamaan tätä suosittua joka tavaran kauppaa, kun puoliso latasi sovelluksen puhelimeeni. Jos joku ei ole vielä tästä kuullut, niin kyseessä on kiinalaisia tuotteita mitä Wishin kautta pystyy tilaamaan edullisesti.

Oon ollut todella kahden vaiheilla tässä asiassa onko ok tilata Wishin kautta vai ei.OLYMPUS DIGITAL CAMERAJoskus tuntuu aivan hullulta maksaa pienistäkin asioista paljon vain saadakseen pientä iloa ja kauniita asioita omaan elämään. Vielä kun rahaa ei sada taivaalta on jokainen euro kummiskin tärkeä.

Silti haluan tukea yrityksiä ja ostaa laatutavaraa eikä mitään muutaman käyttökerran jälkeen roskiskamaa. Melkein kaikkien tavaroiden hinnat kaupoissa silti pöyristyttää ja joskus jää hieman paha mielikin, kun ei pysty jotain ostaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body H&M/ Kello Wish

Puolisoni osti mulle kuvan kellon yllätykseksi ja myöhemmin kun tutkittiin monta tuntia yhdessä Wishiä niin tuli ajatus, no hitto miksi ei. En kummiskaan tilaa joka kuukausi laatikollista turhaa tavaraa, jolloin se joskus ostettu kello, tai sisustustavara ei paljoa haittaa.

Kummiskin me ihmiset ollaan semmoisia, että rakastetaan hemmottelua ja jos siihen ei ole paljoa varaa niin pitäisikö niiltä se olla pois? Ei todellakaan, koska kaikki ollaan samanvertaisia. Se onko sulla muutaman euron kello vai muutaman satasen kello ei tee ihmisenä meistä parempia, tai huonompia.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPähkäilyssäni päädyin siihen, että on ok tilata joskus Wishiltä jotain pientä itselleen. Varsinkin silloin jos ei ole varaa ostaa samaa tuotetta kaupasta 35€. Silti synttärilahjat, kumppanille vuosipäivälahjat ja muut isommat lahjat ostan kaupasta, koska silloin voi ja haluankin panostaa.

-Ninni

2 kommenttia artikkeliin ”Tilaaminen Wishiltä

  1. Itse tykkään tilata ebaysta kelloja ja koruja ja nekin lähes aina tulee Kiinasta järjettömän edullisilla hinnoilla. Wishistä en ole vielä kokeillut tilata mitään, voisinkin tänään junassa vähän surffailla ja katsoa valikoimaa 🙂

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s