Ruoki hyvää oloa

Hei sinä siellä,

tiesithän olevasi upea!

Jokainen meistä on hyvä ainakin yhdessä asiassa, olemalla oma itsensä. Mä en voi olla sä, etkä sinä minä, koska kukaan ei voi korvata toisen paikkaa. Haluun muistuttaa sua muutamasta asiasta, koska näitä me tehdään liian vähän. Näitä asioita pitää muistuttaa itselleen ja parhainta on, kun joku toinen myös muistuttaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOothan tänään kehunut itseäsi?

Jos vastaus on ei niin shame on you. Tämän luettuasi mene peilin eteen ja kehu itseäsi ainakin viidessa eri asiassa. Muista ettei niitä täydy keksiä, ne tulee mieleen vain katsoessasi itseäsi.OLYMPUS DIGITAL CAMERALiian moni käyttää energiansa olemalla kateellinen muille ja tuohduttaa itseään haukkumalla muita. Lupaathan ymmärtäväsi sun olevan napakymppi sinuna, etkä vertaile itseäsi muihin, koska ei ole mitään mihin verrata.

Älä ikinä usko niitä ihmisiä jotka sanovat sinun olevan tarpeeton. Ihmiset jotka eivät tunne sinua, eivät voi sinua haukkua. Ja ne jotka todella tuntevat, eivät sinua hauku.OLYMPUS DIGITAL CAMERANauti itsestäsi ja ruoki omaa hyvää oloa kehumalla myös muita. Kehut piristää älyttömästi kehun saajaa ja se piristää myös itseään. Kateuden sijaan ollaan onnellisia myös muiden puolesta.

Ei hukata käytöstapoja somen, tai minkään muunkaan taakse vaan ollaan kohteliaita muita ihmisiä tavatessa ja muistetaan toisia.OLYMPUS DIGITAL CAMERAHyvä itseluottamus lähtee itsensä ja muiden kohtelemisesta. Ollaan ihania itsellemme niin osaamme olla sitä myös tutuille ja tuntemattomille.

Hymyile ja ole upea 😘
-Ninni


4 thoughts on “Ruoki hyvää oloa

  1. Päivitysilmoitus: 5x itsevarmuutta tuovaa asiaa |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s