Rohkeutta värien käyttöön

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAViime asupostaus toi positiivista palautetta ettei asussa ollut ollenkaan mustaa! Alkoi naurattaa ihan ääneen ja oonhan sitä pohtinutkin monesti pukeutuvani liikaa musta-harmaa-valkoinen teemalla.

Tykkään väreistä, mutta oon aina ollut siellä mukavuusalueella ja valinnut sen luottopaidan värittömäksi ja housut aina mustiksi. Nyt repäsin, vaikka pyllylle pitikin potkia puolisonkin voimin, kun pähkäilin tätä paidan väriä pitkään.

Sovituskopissa valot hämäsi väriksi jouluisenpunaisen, jota jäin sitten pähkäilemään näyttääkö paita helposti liian punaiselta. Onneksi myyjä kannusti tähän väriin, koska onhan nyt kesä!

Valkoinen olisi varmaan muuten tullut otettua, mutta se roikkui ylimmässä rekissä ja hyvä niin etten päässyt sitä hypistelemään. Tästä tuli ehdottomasti mun lempparipaita värin ja materiaalin takia.

Paita on ihanan löysä kainaloista eikä pääse hiertämään ja kesällä varsinkaan hikoomaan. Jos sattuu tulemaan liian kuuma niin saa hyvin ravistella kaula-aukosta ilmaa paidan alle!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paita Bik Bok/ Housut Pieces/ Kengät Vans/ Aurinkolasit Ginatricot

Pirtsakat aurinkolasit löyty samalta reissulta ja oli ihanaa, kun junassa vanhempi rouva kehui näiden sopivan mulle. Kyllä piristi kummasti ja teki aurinkolaseista vielä arvokkaammat. Värikästä kesää myös teille! 🌺

-Ninni


2 thoughts on “Rohkeutta värien käyttöön

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s