Pienellä teolla suuri tarkoitus

Moikka,

kaikki jotka lukee tätä blogia ja on muhun tutustunut, on oppinut musta tärkeitä asioita. Kuten sen, että mulle elämässä kaksi tärkeää asiaa on rakkaus ja sisustaminen.

Mua jännitti aika paljon vuosi sitten tuon körmyksen kanssa muuttaa yhteen, koska mulla on tosi kova tahto sisustamisessa. Kysyin jo sillon, kun yksiössäni hengailtiin, että onko sisustus hänen makuunsa.

Onneksi oli ja oon saanut ihanan vapaat kädet sisustaa ja myös paljon apuakin, kuten myös ehdottomia ei ei ja ei ikinä meille. OLYMPUS DIGITAL CAMERARakkaus on siitä hassu juttu, että toinen opettaa tykkäämään erilaisista asioista. Mulle tärkeintä on se, että meidän kotiin on kaikkien ihana tulla. Tämä tuntuisi meille molemmille kodilta, eikä vain toisen päättämältä paikalta.

Pienillä jutuilla osoitetaan sitä rakkautta ja tällä kertaa meidän yhteinen rakkaus kolahti näihin käsipyyhkeisiin. Ihme kyllä taisin ekana bongata nämä ja hypistellä käsissä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAMiten ihmeessä ihmisen kotiin, joka on suunnitellut kaiken sopivan yhteen, petauspatjan lakanasta ruokalautasiin asti, on päätynyt norsu pyyhkeet?

No kuten mainitsin se on se rakkaus ja yhteinen ihana koti. Ilman niitä en olisi näin onnellinen elämässäni.

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s