Kutrit kesäkuntoon Lakassa

Jonkin aikaa kerkesin tuskailemaan hiuksiani ja viimein sain varattua ajan tuttuun ja turvalliseen Hiushuone Lakkaan!

Kirjoitin postauksen syksyllä, kun kävin ensimmäisen kerran ja silloin jo sanoin ettei muualle tarvitse enää mennäkkään. Postauksen pääset lukemaan tästä linkistä.

Ajan sain jo seuraavalle päivälle eikä rumat latvat mietittänyt kauaa. Onhan aina kampaajalla, tai kosmetologilla käyminen ihan luksusta ja saa nauttia hemmottelusta kunnolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä kertaa muistin ottaa kameran mukaan ja otettiin kuvat. Nopeasti, kun katsoin ekat kuvat tuli fiilis, että kehtaako näitä edes julkaista.. Siis ai kauhee mihkä kuntoon on latvat päässyt!

Latvat oli alkanut jo vaalenemaan mikä näkyy selkeästi kuvissa. En siis ole turhaan narissut, että äkkiä kampaajalle laittaa risukasa kuosiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mira oli taas luottokampaajana ja annoin luvan ottaa pois niin paljon, kun tarvitsee. Tää on paljon mun suusta, koska oon aina ollut tarkka ja pelkään käydä kampaajilla. Jotkut kampaajat ottaa monesti ihan liikaa, vaikka olisi vain 2cm huonoa hiusta.

Joten tää viestii täydestä luotosta kampaajaa kohtaan, eikä tarvinnut yhtään kuumotuksissa olla siitä lähteekö puolet hiuksista pois!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyytyväisenä jäin odottaa lopputulosta ja erittäin tyytyväinen olin nähdessäni lopputuloksen. Muutoksen näkee todella selkeästi ja nyt ei tarvitse miettiä rumia latvoja jotka roikkuu mukana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain vielä jäädä harjoitusmalliksi kampaukselle ja pääsin oikein prinsessana lähtemään kotiin ja olihan puolisokin innoissaan, kun tulin vastaan hiukset laitettuna ja hymy korvissa asti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiusten osalta ollaankin hyvässä kesäkunnossa!

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s