8 asiaa mitkä tekevät nyt onnelliseksi

1. Kummitytön hymy ja hänen äidin hyvinvointi. Vaikka muutama viikko onkin, kun sain olla näiden kahden rakkaan ihmisen luona niin silti he tekevät onnelliseksi. Aina, kun tiedän heillä olevan kaikki hyvin, voin olla huoletta.

2. Silloin, kun raha-asioista ei pidä murehtia. Olkoon sitten vain se hetki, päivä, viikko, tai kuukausi. Elämä tuntuu aina kevyemmältä, kun ei tarvitse miettiä rahaa. Eikä toki liikaakaan saa kuluttaa ajatusta huonojen asioiden miettimiseen.

3. Äitini nauru ❤ Sain videon missä kummityttöni hassutteli ja taustalla äitini nauroi. Hänellä on ehdottomasti ihanempia nauruja, jotka tunnistaa heti. Naurua ei kummiskaan keneltäkään koskaan liikaa kuule, ja se ääni on parhaimpia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Kehut. Ihan mikä tahansa kehu, keneltä tahansa on aina niin siistiä! Varsinkin, jos on ollut raskas päivä ja saa kehun ihan pienestäkin asiasta, niin kyllä siinä hymy tulee.

5. Kissojen huomio, on ihanaa nähdä kuinka jokin ei ihminen tykkää niin paljon. Haluaa tulla nukkumaan just mun viereen ja haluaa sitä huomioo juuri minulta.

6. Muiden onnellisuus. Toivon aina, että jokainen ihminen olisi oikeasti onnellinen. Ei me kaikki aina olla, mutta suurimmaksi osaksi. Oon aina todella onnellinen itse, kun läheiseni on. Myös silloinkin, kun näen onnellisen pariskunnan kävelevän kadulla, äidin halaavan lastaan. Kenet vaan. Muidenkin onnesta voi itse nauttia ja ottaa oppia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Jännitys. Jos me ei tunnettais erilaisia tunnetiloja niin mistä me tiedettäis olevamme edes elossa? Positiivinen jännitys on ihan parasta! Esimerkiks, joka kerta uimassa puoliso on yrittänyt saada mut kylmä altaaseen. Vilukissana silti viime kerralla menin moneen otteeseen!

8.  Onnistuessa. onnistua voi aina missä tahansa. Me laitetaan ne rajat, että mikä on onnistuminen itselle. Onko se, että jaksat herätä vapaapäivänä 8 aamulla. Onko onnistuminen siinä, että saat parhaimman tittelin. Oli se mikä tahansa, muista kehua itseäsi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Inspiraatio/luovuus, nää on ehdottomasti niitä mun juttuja mistä mä saan niin paljon mielihyvää. Pääsen tekemään jotain luovaa asiaa, tai hakemaan luovaan asiaan inspiraatioo niin kyllä tää tekee mut aina ihan sika onnelliseksi!

Toivottavasti kaikilla oli ihana ystävänpäivä ja myös herkuttelitte omaan makuun!

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s