Swiss Clinic silmätipat

Moikka!

Ostin aikaisemmin testiin Swiss Clinicin Skinrollerin, josta ollaan somessa paljon hehkutettukkin. Tilauksen ohella sain tutustumistuotteeksi Red Eye Relief silmätippoja. Tämä oli mukava yllätys, koska oon pitkään paininut kuivista silmistä ja miettinyt, että pitäisi ostaa apteekista bepantheenin silmätippoja, joten nämä sattu nyt sopivaan sopivaan aikaan testiin!Töissä ollessa jo nuorempana silmiä alkoi kirveltää ilmastointi, se kuivatti niin nenän pään ja kädet. Hirveästi ei punoitusta ollut, kirveli oli monesti niin paha ettei silmiä pystynyt pitämään kunnolla auki ja oli pakko siristellä.

Vaikken tällähetkellä töissä olekkaan niin välillä tuntee, kuinka silmät alkavat kuivua. Silmätippoja on tullut käytettyä aina silloin, kun kirvelyä tuntuu ja silloin kun olen menossa johonkin jossa ilmastointi voi ottaa silmiin, tai myös kirkasta valoa. En siis säännöllisesti, mutta musta tuntuu ettei tarvii olla ihmeellisiä silmätippoja, että alkaa auttamaan mun silmien pahempaankin kirvelyyn.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPakkauksen käyttöohjeissa sanotaan 1-2 tippaa enintään 4 kertaa päivässä. Itse oon laittanut yhdet tipat silmiin kerran päivässä. Yleensä aamulla, mutta välillä illalla niin yön aikana voitelee silmiä hyvin! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä, tai edes bepantheenin silmätippoja, ei tarvitse olla yhtä hölmö kuin minä ja kitua monta vuotta turhaan!

Myös niille jotka tykkää käydä uimahallissa ja jos klooria menee silmiin niin uinnin jälkeen silmät kiittää tästä Pakkaus on hyvän kokonen, kun saa sujautettua laukkuun hyvin viemättä tilaa!

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s