Heat Lotion vs. Tiger Balm

Nyt kun paukkupakkaset pauhaa pihalla, ihmiset helposti kävelee olkapäät korvissa. Itsellä monesti huono tapa ja aamulla kipeä hartiaseutu muistuttelee. Myös mun huono nukkuma-asento vetää monesti niskan jumiin.

Aina, kun ei viitsi hierontaa kinuta niin on ollu hyvä löytää erilaisia apukeinoja lihasjumeihin. Mulla oli aikaisemmin testissä Forever Aloen tuotteita missä oli Heat Lotionia. Vähän pääsin tuntumaan millainen tuote oli ja nyt myöhemmin tuli tilattua tuubi parempaan testiin. Myös kirjotan aivan uudesta tuttavuudesta mulle, eli tiikeribalsamista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heat lotionia saa ostettua Forever Aloen jälleemyyjiltä, joten myyjä pitänee olla tiedossa jos tätä haluaa tilailla. Hinta voi jälleenmyyjillä vaihdella, mutta hinta pyörii 20€ paikkeilla. Tuubissa on 118ml ja on siis hintaan nähden kyllä arvokas. Heat Lotionissa hyvää on ehdottomasti sen koostumus.

Geelimäistä eikä lähde valumaan, jolloin pystyy hyvin hieromaan, esimerkiksi selän hieromisessa on kätevä. Öljyt ovat kyllä kanssa, mutta niiden kaa saa olla varovainen levityshetkellä. Raikas mintun tuoksuinen, eikä jätä myöskään ihoa inhottavan tahmaiseksi.

Itsellä ei hartiaseutua avaa hirveästi. Alkuun poltti enemmän, mutta myöhemmällä käytöllä ei ole tullut polttavaa tunnetta. Saa levittää aika paljon kerralla. Kokoon ja levittämisen paljous, hintaan nähden on mielestäni aika kallis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiger Balm eli Tiikeribalsami joka löytyy hyvin käden ulottuvilla apteekista. Pienen purkin kokoon ei kannata pettyä! Hinta pyörii 7€ paikkeilla ja purkki on 19g. Vahva eucalyptuksen tuoksuinen.

Paljoakaan ei kerralla tarvitse laittaa, jolloin alkaa jo voimakkaasti tekemään polttelevaa tunnetta. Mieluusti varovaisesti ensimmäisellä kerralla, ettei tule liian kivuliasta! Hinta käyttämisen määrään nähden on tosi hyvä.

Ainut vaikeus on koostumus, pitkillä kynsillä on hankala ottaa ja pitäisi käyttää apuvälinettä. Ei sovi hieromiseen ja jättää ihon määrästä riippuen tahmeaksi. Itsellä on silti auttanut koviinkin hartiajumeihin. Vaikka suosituksena on 3-4 kertaa päivässä niin pieniin jumeihin on itsellä riittänyt 1-2 kertaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon tykännyt molemmista, mutta pienemmällä budjetilla ja jos todella on kovat hartia/muut jumit niin ehdottomasti suosittelen Tiikeribalsamia. Heat Lotion on hyvä, jos haluaa saada hemmottelu hierontaa samalla!

Olis kiva kuulla onko teillä näistä kokemuksia, tai jotain muita suosikkeja lihasjumeihin? 🙂

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s