Pilkahduksia uudesta kodista

Nyt pääsette kurkkimaan millainen meidän uusi koti on tällä hetkellä! Paljon on vielä tekemistä ja mitä sisustusjuttuja tulee ja lähtee pois, mutta niistä myöhemmin tulee lisää.

Eteinen

Eteisessä on ihanasti tilaa, inhoon yli kaiken pieniä eteisiä varsinkin talvella, kun on paljon vaatetta päällä ja alat niitä riuhtomaan pois. Isompaa tunnetta tuo myös suuret peilikaapit. Helpottaa lähtemistä, kun saa kurkata vielä peilistä ja pukeutumisen kannalta on helppoa, kun näkee koko asun.

Toi lipasto-lamppu-sisustustikas asettelu on niin ihana ja se oli aika samanlainen edellisessäkin asunnossa, mutta miksi mennä hyvää vaihtamaan!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

WC

Veski on raikas kauniisti remontoitu ja suhteellisen tilava. Tykkäisin jos olisi hiukan leveämpi niin mahuttais puolison kanssa pestä hampaita sovussa peilin edessä.

Yksi asia häiritsee ja se on ikkuna, joka on suoraa autotielle ja vastakkaisiin kerrostaloihin päin. Myöskin olisi ihana jos ikkunankarmit olisi samalla maalattu valkoisiksi niin ne ei osuisi silmiin niin selkeästi. Ja tottakai oma sauna olisi kaiken a ja o.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olohuone

Rakastan sitä, että olohuone houkuttaa itseään ja tottakai vieraita istumaan alas ja hengähtämään. Olohuone tulee kaikista eniten muuttumaan niin sohvien osalta, kuin sisustuksessa muutenkin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKissanhiekkalaatikko meillä on olohuoneessa nyt sen takia, koska en oo koskaan oppinut sitä pitämään vessassa. Katsotaan mihkä se vielä paikkansa löytää ja joskus varmaan löytää tiensä vessaan jos kummatkin kissat sinne osaisi mennä!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

20161111_141151

Keittiö

Iso keittiö on tässä taloudessa ihan ehdoton. Mun pikkuisessa yksiössä kummatkin inhosi laittaa ruokaa, koska tilaa ei ollut ollenkaan. Tehdään puolison kanssa monesti yhdessä ruokaa ja ahtaassa keittiössä törmää toiseen hääräilessä.

Verhot vielä tässä kuvissa puuttui, mutta ne ja lamppu on nyt saatu myös asennettua.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parveke

Kissojen palatsi. Meillä on ihana lasitettuparveke mikä on ollut aina asunnossa ehdoton, koska haluan kissojen raapimispuun sinne. Kesällä kelien lämmetessä tää on ihan paras paikka.

Tällä hetkellä parveke on muute karsea, koska ei olla saatu vielä ostettua mitään sisustustavaraa. Toisaalta tän sisustaminen jää lähemmäks kesää, koska ei siellä nyt kylmällä kukaan viihdykkään.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makuuhuone

Tilavia tuntuu jokainen huone olevan ja niin on myös meidän makkari. Meillä on uusi 180cm sänky ja tilaa jää hyvin sivuille. Tehosteseinällä on tapetti josta joko tykkään, tai en. Ehkä siitä enemmän alkaa tykkää, kun sitä tuijottelee.

Makkari on yksi projekti kanssa värimaailman kanssa. Harmaan seinän takia ei tuo beige maailma istu, jolloin verhot ja päiväpeitto menee vaihtoon.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA20161111_141326Vaatehuone löytyy kanssa, mutta sitä en rupee ainakaan vielä kuvaamaan pienen tavara määrän takia! Mitäs mieltä te ootte meidän uudesta kodista? 🙂

-Ninni


3 thoughts on “Pilkahduksia uudesta kodista

  1. Päivitysilmoitus: Päivitetty keittiö |
  2. Päivitysilmoitus: Astu sisään meille |
  3. Päivitysilmoitus: Ihanan ajaton tikashylly |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s