Hiushuone Lakka

Oon aina ollut tarkka siitä, että kuka hiuksiini koskee saksilla ja siksi luotettava kampaaja oli hakusessa. Täällä Helsingissä liikkeitä riittää ja melkein kuka vaan voi perustaa yrityksen niin suosituksia ottaa mielellään vastaan ja tästä siskoni minulle vinkkasi.

Helsingin Vallilassa sijaitsee pirtsakka parturi-kampaamo Hiushuone Lakka.

Hyvällä paikalla näkyy pirtsakan keltaiset markiisit mistä tunnistaa löytäneensä paikan. Ikkunoiden somistukseenkin oli panostettu kivasti, mitä harvemmin näkee parturi-kampaamoissa. Sisällä oli lisää keltaista mikä tuo mieltä iloisemmaksi ja energiseksi!

20161024_183823

Mulle tärkeää on, se kun menen joko kampaajalle tai kynsiä ottamaan, ettei tarvitse pidättäytyä. Uskaltaa kertoa  mitä oikeasti haluaa ja kaikista tärkeintä itselle, että ei tarvitse koko aika höpöttää vaan saa myös nauttia rauhassa ja sitten jutella välillä.

Ettei tunnu jos ei tule mieleen mitään juteltavaa, että apua onpa kiusallinen hiljaisuus. Mua palveli ihanan sympaattinen Mira joka myös omistaa yrityksen ja hänen kanssaan oli kyllä todella mukavaa, enkä hetkeäkään epäröinyt, että hiuksistani tulisi hirveät.

Sain ihanan päähieronnan pesun yhteydessä ja kaikista parhainta mistä pidin oli, kuinka Mira kertoi mitä aineita laittaa hiuksiini. Myös kun hiukset kuivattiin niin kysyi haluanko, että käytetään muotoilutuotteita. Tällä osoitetaan juuri sitä, että kunnioitetaan asiakasta.

Ammattitaitoa oli kiva seurata föönauksen aikana ja verrata omaan kuivaukseen. Niin näppärältä kun sen saakin näyttämään, kun itse heilun hiustenkuivaimen kanssa kuin apina!

20161024_183838.jpg

Unohdin kokonaan pyytää ottamaan kuvat, mutta niillä olisin saanu kruunattua kyllä tän tekstin. Hiukset oli aika huonossa kunnossa latvoista kesän jälkeen enkä uskonutkaan, että tästä pehkosta saisi noin sileän ja kiiltävän tuntuisen!

Kotona en muutakuin nuuskutellut ja silitellyt hiuksiani loppupäivän. Nyt ei tarvitse enää etsiä kampaajaa ja voin lämpimästi suositella jokaiselle. Hinnat on kohdillaan, joten kelpaa tämmöisen tavallisenkin tallaajan mennä itseään hemmottelemaan!

-Ninni


One thought on “Hiushuone Lakka

  1. Päivitysilmoitus: Kutrit kesäkuntoon Lakassa |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s