I like your fuck off-face

Me käytiin räpsimässä vähän kuvia hyvän ystäväni kanssa. Oli taas mahtava nähdä, kuinka kuvaamis ”tapoja” on erilaisia. Mulla nyt ei oo pahemmin muuta sanottavaa, joskus on vaan kiva olla puhumatta sen mitään tärkeämpää ja katsella vain kuvia. Vakavia voi puhua myöhemminkin! Nautitaan tästä kauniista keskiviikko päivästä.

ninni5ninni1ninni3ninni4ninni7ninni6ninni2ninni8ninni10

Mainitkoon myös sen, että sain tehtyä blogille sivuston facebookkiin. Sieltä näkee aina uusimman julkaisun ja pääsee seuraamaan, ehkä myös jotain muutakin samalla! Käy kurkkaamassa, sivuille pääset tästä linkistä.

-Ninni


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s